Ann Michiels, zaakvoerder van de drukkerij in Booischot, meldt dat het bericht "Drukkerij G. Michiels is ermee gestopt" voor verwarring heeft gezorgd bij klanten en leveranciers. Ook al wordt in ons nieuwsbericht zeer duidelijk verwezen naar Tongeren en niet naar Booischot.

Collega's zouden zelfs de koe bij de horens hebben gevat en vaste klanten van de drukkerij uit Booischot benaderd hebben om te vragen jobs te mogen overnemen. Een inderdaad te laken praktijk wanneer dit op basis van de verkeerde gronden gebeurt.

Ann Michiels, zaakvoerder van de drukkerij in Booischot, meldt dat het bericht "Drukkerij G. Michiels is ermee gestopt" voor verwarring heeft gezorgd bij klanten en leveranciers. Ook al wordt in ons nieuwsbericht zeer duidelijk verwezen naar Tongeren en niet naar Booischot.Collega's zouden zelfs de koe bij de horens hebben gevat en vaste klanten van de drukkerij uit Booischot benaderd hebben om te vragen jobs te mogen overnemen. Een inderdaad te laken praktijk wanneer dit op basis van de verkeerde gronden gebeurt.