Wat doen we nog?

Op vraag van WSE, het Departement Werk en Sociale Economie, voeren we de komende maanden wekelijks een beknopt bevraging uit.

Hierbij ligt de focus op de impact van het coronavirus in de bedrijven qua personeelsbezetting en productie.

Iedere donderdagmorgen (tot half mei) stellen we aan 10 andere, verschillende bedrijven (van klein tot groot) deze 4 vragen:

  • Heeft het coronavirus een negatief gevolg op de orders? Indien ja, is er een grote terugval?
  • Blijven er nog voldoende medewerkers inzetbaar om de productie te vrijwaren?
  • Nemen jullie extra maatregelen om het coronavirus tegen te gaan (kleinere ploegen, gespreid gebruik maken van refter, aangepast beschermingsmateriaal, enkel bezoekers ontvangen die noodzakelijk zijn, ...)
  • Hoe zou de overheid jullie kunnen ondersteunen tijdens deze corona periode en nadien om de negatieve gevolgen op te vangen?

Deze informatie wordt door GRAFOC anoniem en discreet verwerkt. Iedere donderdagavond wordt die feedback aan WSE bezorgd, die het op haar beurt iedere vrijdag op het overleg van de Vlaamse Regering brengt.

De feedback is dus heel belangrijk, waarbij we momenteel een respons rate van 80% hebben.

Wie meer info hierover wenst of wil deelnemen aan de bevraging kan terecht bij herman.staes@grafoc.be.

Printmedia groeten,

David Benoit

Wat doen we nog?Op vraag van WSE, het Departement Werk en Sociale Economie, voeren we de komende maanden wekelijks een beknopt bevraging uit.Hierbij ligt de focus op de impact van het coronavirus in de bedrijven qua personeelsbezetting en productie.Iedere donderdagmorgen (tot half mei) stellen we aan 10 andere, verschillende bedrijven (van klein tot groot) deze 4 vragen:Deze informatie wordt door GRAFOC anoniem en discreet verwerkt. Iedere donderdagavond wordt die feedback aan WSE bezorgd, die het op haar beurt iedere vrijdag op het overleg van de Vlaamse Regering brengt. De feedback is dus heel belangrijk, waarbij we momenteel een respons rate van 80% hebben. Wie meer info hierover wenst of wil deelnemen aan de bevraging kan terecht bij herman.staes@grafoc.be. Printmedia groeten,David Benoit