Alphagraph levert hoofdzakelijk MIS- en ERP-systemen. Het bedrijf heeft meer bepaald Prinance ontwikkeld, het systeem voor informatiebeheer dat bestemd is voor de werkstroom Prinect van Heidelberg. Andere producten in het aanbod van Alphagraph zijn Printy, Web.Connect, Shop.Connect, Kreativ.Connect of nog Stratos i.Point. EFI garandeert dat die producten bij de bestaande klanten ondersteund worden, maar zal aan nieuwe klanten zijn eigen aanbod voorstellen. Alphagraph wordt geïntegreerd in de afdeling Software Applications (APPS) van EFI.

Heidelberg dat in februari van dit jaar het Belgische Cerm overnam, gaat resoluut voor de MIS-oplossing van dat bedrijf. Die zal op de aanstaande drupa als "Business Manager" integraal deel uitmaken van de Prinect print shop workflow. Daarmee geeft Heidelberg zijn eerder ontwikkelde MIS-systeem Prinect Prinance op. Het belooft de ongeveer 300 klanten van Prinance verder te ondersteunen. De nieuwe Business Manager zal op drupa ook gekoppeld zijn aan Heidelbergs web-to-print oplossingen waarvoor met Pageflex wordt samengewerkt.

Alphagraph levert hoofdzakelijk MIS- en ERP-systemen. Het bedrijf heeft meer bepaald Prinance ontwikkeld, het systeem voor informatiebeheer dat bestemd is voor de werkstroom Prinect van Heidelberg. Andere producten in het aanbod van Alphagraph zijn Printy, Web.Connect, Shop.Connect, Kreativ.Connect of nog Stratos i.Point. EFI garandeert dat die producten bij de bestaande klanten ondersteund worden, maar zal aan nieuwe klanten zijn eigen aanbod voorstellen. Alphagraph wordt geïntegreerd in de afdeling Software Applications (APPS) van EFI. Heidelberg dat in februari van dit jaar het Belgische Cerm overnam, gaat resoluut voor de MIS-oplossing van dat bedrijf. Die zal op de aanstaande drupa als "Business Manager" integraal deel uitmaken van de Prinect print shop workflow. Daarmee geeft Heidelberg zijn eerder ontwikkelde MIS-systeem Prinect Prinance op. Het belooft de ongeveer 300 klanten van Prinance verder te ondersteunen. De nieuwe Business Manager zal op drupa ook gekoppeld zijn aan Heidelbergs web-to-print oplossingen waarvoor met Pageflex wordt samengewerkt.