Dit is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de beroepsvereniging die daarvoor bestond uit verschillende autonome regionale verenigingen. Deze beslissing is het sluitstuk van de grote herstructurering die Febelgra vorig jaar heeft ingezet.

De nieuwe bestuursploeg, onder voorzitterschap van Michel Pattyn, benadrukt dat deze nieuwe structuur een rationele keuze is om vanuit de huidige economische context verder te kunnen werken aan de uitbouw van een slagkrachtige en dynamische federatie.

De hervormingen betekenen ook de sluiting van de regionale kantoren. Het kantoor in Brugge is al sinds 26 april 2012 gesloten. Ten laatste op 1 juli 2012 zullen de medewerkers vanuit Antwerpen en Gosselies verhuizen naar Brussel. Vanaf dan opereren alle medewerkers vanuit de maatschappelijke zetel in de Barastraat 175 te 1070 Brussel onder leiding van directeur-generaal Geert Heylen.

Dit is een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de beroepsvereniging die daarvoor bestond uit verschillende autonome regionale verenigingen. Deze beslissing is het sluitstuk van de grote herstructurering die Febelgra vorig jaar heeft ingezet.De nieuwe bestuursploeg, onder voorzitterschap van Michel Pattyn, benadrukt dat deze nieuwe structuur een rationele keuze is om vanuit de huidige economische context verder te kunnen werken aan de uitbouw van een slagkrachtige en dynamische federatie. De hervormingen betekenen ook de sluiting van de regionale kantoren. Het kantoor in Brugge is al sinds 26 april 2012 gesloten. Ten laatste op 1 juli 2012 zullen de medewerkers vanuit Antwerpen en Gosselies verhuizen naar Brussel. Vanaf dan opereren alle medewerkers vanuit de maatschappelijke zetel in de Barastraat 175 te 1070 Brussel onder leiding van directeur-generaal Geert Heylen.