Flyeralarm start ermee in de buurt van München en zal zijn diensten geleidelijk uitbreiden in Duitsland en daarna in Europa.

Flyeralarm gaat zich specialiseren in het in 3D printen van personen (3D-selfie). De fotorealistische en meerkleurige figuren zijn uit polymeergips en zullen in verhoudingen van 1:12 tot 1:5 verkrijgbaar zijn. De basis is een rondom-scan die in een speciale fotocabine in een Flyeralarm-winkel genomen wordt.

De nieuwe activiteit gaat voor het eerst van start in de winkel in München, geproduceerd wordt in Würzburg. De objecten worden drie tot vier weken na de scan afgeleverd.

Flyeralarm start ermee in de buurt van München en zal zijn diensten geleidelijk uitbreiden in Duitsland en daarna in Europa.Flyeralarm gaat zich specialiseren in het in 3D printen van personen (3D-selfie). De fotorealistische en meerkleurige figuren zijn uit polymeergips en zullen in verhoudingen van 1:12 tot 1:5 verkrijgbaar zijn. De basis is een rondom-scan die in een speciale fotocabine in een Flyeralarm-winkel genomen wordt. De nieuwe activiteit gaat voor het eerst van start in de winkel in München, geproduceerd wordt in Würzburg. De objecten worden drie tot vier weken na de scan afgeleverd.