Frank Deschuytere volgde op 1 januari 2013 Wim Maes op als CEO van Xeikon. Na de overname van Xeikon op 20 september van dit jaar, kwam Wim Maes weer aan het roer van de digitale persenfabrikant uit Lier. Nu wordt Frank Deschuytere de nieuwe CEO van Option. Jan Callewaert, oprichter en hoofdaandeelhouder van Option, vertrekt als CEO maar blijft wel uitvoerend voorzitter van het bedrijf. Deschuytere investeert zelf een aanzienlijk bedrag in de Leuvense specialist in datacommunicatie.

Frank Deschuytere (°1964, België) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector. Hij begon zijn carrière in 1989 op de R&D-afdeling van Agfa-Gevaert, waar hij zich toelegde op de ontwikkeling van technologieën voor digitaal drukken. In 1999 trad hij in dienst bij Xeikon en bekleedde hij er als lid van het executive team verschillende functies. Zo was hij verantwoordelijk voor R&D, productie, logistiek, HR en verkoop. In 2010 stapte hij over naar OTN Systems, een producent van telecommunicatieapparatuur. Als VP R&D en Service begeleidde hij er de overgang naar een nieuwe netwerktechnologie. Frank Deschuytere is Master in de ingenieurswetenschappen - burgerlijk ingenieur in de telecommunicatie (UGent) en behaalde een MBA aan de KU Leuven.

Frank Deschuytere volgde op 1 januari 2013 Wim Maes op als CEO van Xeikon. Na de overname van Xeikon op 20 september van dit jaar, kwam Wim Maes weer aan het roer van de digitale persenfabrikant uit Lier. Nu wordt Frank Deschuytere de nieuwe CEO van Option. Jan Callewaert, oprichter en hoofdaandeelhouder van Option, vertrekt als CEO maar blijft wel uitvoerend voorzitter van het bedrijf. Deschuytere investeert zelf een aanzienlijk bedrag in de Leuvense specialist in datacommunicatie. Frank Deschuytere (°1964, België) heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector. Hij begon zijn carrière in 1989 op de R&D-afdeling van Agfa-Gevaert, waar hij zich toelegde op de ontwikkeling van technologieën voor digitaal drukken. In 1999 trad hij in dienst bij Xeikon en bekleedde hij er als lid van het executive team verschillende functies. Zo was hij verantwoordelijk voor R&D, productie, logistiek, HR en verkoop. In 2010 stapte hij over naar OTN Systems, een producent van telecommunicatieapparatuur. Als VP R&D en Service begeleidde hij er de overgang naar een nieuwe netwerktechnologie. Frank Deschuytere is Master in de ingenieurswetenschappen - burgerlijk ingenieur in de telecommunicatie (UGent) en behaalde een MBA aan de KU Leuven.