Volgens de CAO-afspraken binnen PC130 en Europese verplichting moet gemiddeld 1,9% van de loonkosten aan opleiding worden besteed.

Daarom is het van cruciaal belang de formele en informele opleidingen correct te registreren in de sociale balans van jouw onderneming, te vinden in de rubriekcodes 5801, 5821, enz.

Voor bedrijven met een subsidiedossier voor opleidingen uit 2015 (nog in te dienen tot 31 maart 2016), kan en mag GRAFOC enkel de sectorale subsidies uitkeren bij een volledig ingevulde sociale balans!

Wens je meer info, neem contact op met GRAFOC | voor mensen in printmedia info@grafoc.be of www.grafoc.be

GRAFOC-TIP!

Ontdek de tool om opleidingen bij te houden op www.vbo.be

Volgens de CAO-afspraken binnen PC130 en Europese verplichting moet gemiddeld 1,9% van de loonkosten aan opleiding worden besteed.Daarom is het van cruciaal belang de formele en informele opleidingen correct te registreren in de sociale balans van jouw onderneming, te vinden in de rubriekcodes 5801, 5821, enz.Voor bedrijven met een subsidiedossier voor opleidingen uit 2015 (nog in te dienen tot 31 maart 2016), kan en mag GRAFOC enkel de sectorale subsidies uitkeren bij een volledig ingevulde sociale balans!Wens je meer info, neem contact op met GRAFOC | voor mensen in printmedia info@grafoc.be of www.grafoc.beGRAFOC-TIP!Ontdek de tool om opleidingen bij te houden op www.vbo.be