Dat opleiding essentieel is voor uw medewerkers hoeft geen betoog. Als Sectorfonds voor de Printmedia industrie zet GRAFOC al jaren in op goed opgeleide werknemers, nu en in de toekomst.

Naast opleidingspremies, stagebegeleiding, Bedrijfsleren en strategisch HR heeft GRAFOC een nieuw product in huis: Videolearning van House of Training voor de Creatieve industrie!

Get Smart met House of Training!

Ben je werkzaam in de Creatieve industrie, dan werk je waarschijnlijk veel met creatieve software. De ontwikkeling in techniek en software is uiterst dynamisch. Om jouw kennis en vaardigheden op peil te houden biedt House-of-Training 24-7 toegang tot meer dan 1000 Nederlandstalige instructievideo's.

De docenten/video instructeurs van House-of-Training zijn bovendien professionals en werkzaam in het werkgebied waarin zij doceren. Zij delen hun kennis en ervaringen rechtstreeks uit de praktijk.

Tijdens deze sessie vertellen we over het huidige en toekomstige aanbod van House-of-Training. Hoe House-of-Training haar leden op de hoogte houdt van nieuwe kennis, technieken, vaardigheden, mogelijkheden en productievormen. Hoe je als bedrijf of organisatie sturing kan geven aan nieuwe kennis en vaardigheden van je medewerkers met behulp van ons online studieplatform.

Maar ook over de nieuwe leervormen die wij gaan aanbieden met 'Blended Learning' en 'Learning On Demand'.

BIO:

Bert Jan van House of Training heeft zo'n 25 jaar ervaring in de ICT en mediasector, zowel als ondernemer als in commerciële rollen. Met name een visie ontwikkeld hoe bedrijven beter kunnen presteren door de inzet van ondersteunende software bedient door adequaat opgeleide medewerkers. De inzet van moderne IT-hulpmiddelen is onlosmakelijk verbonden aan het succesvol opleiden van studenten en medewerkers tot ware professionals.

GRAFOC is het Sectorfonds voor de Printmedia industrie en loopt binnen de sector vooraan wat betreft Strategisch HR, Stagebegeleiding, Bedrijfsleren, Opleidingspremies, ....

Daarnaast is GRAFOC exclusief vertegenwoordiger voor House of Training in België.

www.house-of-training.nl | www.grafoc.be

Dat opleiding essentieel is voor uw medewerkers hoeft geen betoog. Als Sectorfonds voor de Printmedia industrie zet GRAFOC al jaren in op goed opgeleide werknemers, nu en in de toekomst.Naast opleidingspremies, stagebegeleiding, Bedrijfsleren en strategisch HR heeft GRAFOC een nieuw product in huis: Videolearning van House of Training voor de Creatieve industrie! Get Smart met House of Training!Ben je werkzaam in de Creatieve industrie, dan werk je waarschijnlijk veel met creatieve software. De ontwikkeling in techniek en software is uiterst dynamisch. Om jouw kennis en vaardigheden op peil te houden biedt House-of-Training 24-7 toegang tot meer dan 1000 Nederlandstalige instructievideo's.De docenten/video instructeurs van House-of-Training zijn bovendien professionals en werkzaam in het werkgebied waarin zij doceren. Zij delen hun kennis en ervaringen rechtstreeks uit de praktijk.Tijdens deze sessie vertellen we over het huidige en toekomstige aanbod van House-of-Training. Hoe House-of-Training haar leden op de hoogte houdt van nieuwe kennis, technieken, vaardigheden, mogelijkheden en productievormen. Hoe je als bedrijf of organisatie sturing kan geven aan nieuwe kennis en vaardigheden van je medewerkers met behulp van ons online studieplatform.Maar ook over de nieuwe leervormen die wij gaan aanbieden met 'Blended Learning' en 'Learning On Demand'.BIO:Bert Jan van House of Training heeft zo'n 25 jaar ervaring in de ICT en mediasector, zowel als ondernemer als in commerciële rollen. Met name een visie ontwikkeld hoe bedrijven beter kunnen presteren door de inzet van ondersteunende software bedient door adequaat opgeleide medewerkers. De inzet van moderne IT-hulpmiddelen is onlosmakelijk verbonden aan het succesvol opleiden van studenten en medewerkers tot ware professionals.GRAFOC is het Sectorfonds voor de Printmedia industrie en loopt binnen de sector vooraan wat betreft Strategisch HR, Stagebegeleiding, Bedrijfsleren, Opleidingspremies, ....Daarnaast is GRAFOC exclusief vertegenwoordiger voor House of Training in België.www.house-of-training.nl | www.grafoc.be