Het basisniveau blijft voor alle PC130 bedrijven van toepassing. Dien je jaarlijks voor eind juni een Opleidingsplan in, dan komt er 25% budget bovenop het basisniveau, idem als je een Erkend Stagebedrijf bent of voor de Innovatieve/unieke/hightech Investeringen gaat. Het maximale jaarsubsidiebedrag bekom je wanneer je voldoet aan alle vereisten (Opleidingsplan, Erkend Stagebedrijf én Innovatieve Investering)

De opleidingspremie voor Innovatieve Investeringen

Het 4° niveau is opgezet om bedrijven te ondersteunen die in 2017 en/of 2018 unieke, hightech of innovatieve investeringen doen mét bijhorende opleidingen voor hun arbeiders PC130. De focus ligt hierbij op behoud of uitbreiding van het aantal arbeiders en het versterken van hun competenties.

Voorafgaand dient hiervoor een dossier ingediend te worden bij GRAFOC en bij goedkeuring ontvangen de bedrijven bovendien een HR-QuickScan. Aan de hand van het rapport met tips, tricks en aandachtspunten is deze scan op maat een startpunt voor strategisch HR-beleid in de onderneming.

Alle info is te vinden op www.grafoc.be/werkgever/subsidies of neem contact op met David Benoit, david.benoit@grafoc.be, 0472 966 627.

Het basisniveau blijft voor alle PC130 bedrijven van toepassing. Dien je jaarlijks voor eind juni een Opleidingsplan in, dan komt er 25% budget bovenop het basisniveau, idem als je een Erkend Stagebedrijf bent of voor de Innovatieve/unieke/hightech Investeringen gaat. Het maximale jaarsubsidiebedrag bekom je wanneer je voldoet aan alle vereisten (Opleidingsplan, Erkend Stagebedrijf én Innovatieve Investering) De opleidingspremie voor Innovatieve InvesteringenHet 4° niveau is opgezet om bedrijven te ondersteunen die in 2017 en/of 2018 unieke, hightech of innovatieve investeringen doen mét bijhorende opleidingen voor hun arbeiders PC130. De focus ligt hierbij op behoud of uitbreiding van het aantal arbeiders en het versterken van hun competenties.Voorafgaand dient hiervoor een dossier ingediend te worden bij GRAFOC en bij goedkeuring ontvangen de bedrijven bovendien een HR-QuickScan. Aan de hand van het rapport met tips, tricks en aandachtspunten is deze scan op maat een startpunt voor strategisch HR-beleid in de onderneming.Alle info is te vinden op www.grafoc.be/werkgever/subsidies of neem contact op met David Benoit, david.benoit@grafoc.be, 0472 966 627.