Van de juiste houding aan je beeldscherm tot op de juiste manier heffen.Tijdens deze 1-daagse GRAFOC-training voor al je medewerkers - arbeiders én bedienden - door een ervaren instructeur vertrouwd met de printmedia sector kom je alles te weten om je rug op de juiste manier te gebruiken.

In de voormiddag komen algemene ergonomie aan bod, in de namiddag is er per individuele werkplek en check-up met persoonlijk advies.

Wil je meer weten over deze zeer praktische opleiding die meteen opbrengt? david.benoit@grafoc.be!

Alle info: klik HIER

Erkend binnen de KMO-Portefeuille - max. 10 deelnemers per sessie.

Van de juiste houding aan je beeldscherm tot op de juiste manier heffen.Tijdens deze 1-daagse GRAFOC-training voor al je medewerkers - arbeiders én bedienden - door een ervaren instructeur vertrouwd met de printmedia sector kom je alles te weten om je rug op de juiste manier te gebruiken.In de voormiddag komen algemene ergonomie aan bod, in de namiddag is er per individuele werkplek en check-up met persoonlijk advies.Wil je meer weten over deze zeer praktische opleiding die meteen opbrengt? david.benoit@grafoc.be!Alle info: klik HIERErkend binnen de KMO-Portefeuille - max. 10 deelnemers per sessie.