Laat het ons weten in onze online vacature enquête. 2014 was goed voor 350 vacatures, maar met ruim 830 vacatures half november 2015 is er nu al sprake van méér dan een verdubbeling!

GRAFOC-Coördinator Herman Staes: "We willen met deze peiling een beter zicht krijgen op de vacaturemarkt op korte en langere termijn. Goed opgeleide medewerkers, nu en in de toekomst, is cruciaal! Het een kans om de leeftijdspiramide in de onderneming onder de coupe te nemen, aftoetsen of de mix tussen kennis en leeftijd in balans is. Ook naar Onderwijs en VDAB geef je hiermee signalen welke medewerkersprofielen de sector zoekt zodat er ook van die zijde nieuwe medewerkers gevormd kunnen worden!"

> Vul onze online enquête in en krijg een beter zicht op je HR.

Laat het ons weten in onze online vacature enquête. 2014 was goed voor 350 vacatures, maar met ruim 830 vacatures half november 2015 is er nu al sprake van méér dan een verdubbeling!GRAFOC-Coördinator Herman Staes: "We willen met deze peiling een beter zicht krijgen op de vacaturemarkt op korte en langere termijn. Goed opgeleide medewerkers, nu en in de toekomst, is cruciaal! Het een kans om de leeftijdspiramide in de onderneming onder de coupe te nemen, aftoetsen of de mix tussen kennis en leeftijd in balans is. Ook naar Onderwijs en VDAB geef je hiermee signalen welke medewerkersprofielen de sector zoekt zodat er ook van die zijde nieuwe medewerkers gevormd kunnen worden!"> Vul onze online enquête in en krijg een beter zicht op je HR.