In deze functie vervoegt hij het directiecomité van Verstraete. In zijn functie zal hij zich focussen op productinnovatie, procesinnovatie en organisatie innovatie, om zo de groei van Verstraete mee te ondersteunen.

Voorheen was Huyghe Managing Director van Plantin en Tetterode, waar hij vertrok in april 2014 wegens verschil in visie met de nieuwe aandeelhouder. Hans Huyghe gelooft sterk in de verpakkingsmarkt en/of nichemarkten voor de toekomst van de grafische industrie. Met zijn keuze voor Verstraete IML blijft Huyghe naar eigen zeggen, consequent met zijn eigen statements.

In deze functie vervoegt hij het directiecomité van Verstraete. In zijn functie zal hij zich focussen op productinnovatie, procesinnovatie en organisatie innovatie, om zo de groei van Verstraete mee te ondersteunen.Voorheen was Huyghe Managing Director van Plantin en Tetterode, waar hij vertrok in april 2014 wegens verschil in visie met de nieuwe aandeelhouder. Hans Huyghe gelooft sterk in de verpakkingsmarkt en/of nichemarkten voor de toekomst van de grafische industrie. Met zijn keuze voor Verstraete IML blijft Huyghe naar eigen zeggen, consequent met zijn eigen statements.