De Europese dochteronderneming is gevestigd in Kortrijk en tevens verantwoordelijk voor de markten in Oost-Europa en Latijns-Amerika. Jan Ruysschaert, voorheen actief bij Artwork Systems en EskoArtwork, gaat de firma leiden.

Hybrid Software heeft drie hoofdproducten: Frontdesk, een oplossing voor een web-to-print portal; FaceLift, een toolset voor JDF-integratie waarmee volgens Ruysschaert de integratie door de klanten zelf kan worden uitgevoerd; FileForce voor het aan elkaar smeden van verschillende productiesites tot één bedrijfsomgeving, zonder dat hiervoor gebruik dient gemaakt te worden van een centrale file-server of DAM-systeem.

Hybrid werd in 2007 in Pennsylvania opgericht en heeft 150 klanten in Noord-Amerika. In september opent het bedrijf een kantoor in Duitsland. Hybrid verwacht dat het tegen december zeven medewerkers in Europa in dienst zal hebben.

De Europese dochteronderneming is gevestigd in Kortrijk en tevens verantwoordelijk voor de markten in Oost-Europa en Latijns-Amerika. Jan Ruysschaert, voorheen actief bij Artwork Systems en EskoArtwork, gaat de firma leiden. Hybrid Software heeft drie hoofdproducten: Frontdesk, een oplossing voor een web-to-print portal; FaceLift, een toolset voor JDF-integratie waarmee volgens Ruysschaert de integratie door de klanten zelf kan worden uitgevoerd; FileForce voor het aan elkaar smeden van verschillende productiesites tot één bedrijfsomgeving, zonder dat hiervoor gebruik dient gemaakt te worden van een centrale file-server of DAM-systeem.Hybrid werd in 2007 in Pennsylvania opgericht en heeft 150 klanten in Noord-Amerika. In september opent het bedrijf een kantoor in Duitsland. Hybrid verwacht dat het tegen december zeven medewerkers in Europa in dienst zal hebben.