Henk: "De arbeidskrapte zorgt ervoor dat we àlle talenten nodig hebben. Een aantal van die talenten, maar ook medewerkers die aan de slag zijn, hebben soms tijdelijk nood aan extra, individuele begeleiding."

Die persoonlijke coaching - mét aandacht voor attitude en technisch talent - doet mensen groeien door hun aanwezige talenten en capaciteiten te versterken. Het voorkomt bovendien dat je (nieuwe) medewerkers of uitzendkrachten met potentieel je bedrijf (te snel) verlaten.

Henk: "Een volledig coaching traject loopt over drie maanden en start na een gratis intake om te achterhalen waar er hindernissen zijn in het uitoefenen van de job. Die kunnen een privé oorzaak hebben en/of professioneel gerelateerd zijn. Daarom kom ik twee keer per maand in het bedrijf langs, ga in gesprek met de medewerker en afdelingsverantwoordelijke, zaakvoerder, HR, ... In de voorbije trajecten zag ik de mensen steeds groeien, daar ga ik ook voor!"

Wat kost dit? "Slechts €950 voor 3 maand begeleiding, coaching en opvolging, inclusief 6 bezoeken ter plaatse! Bovendien zijn we erkend binnen de KMO-Portefeuille. Betreft het een PC130-arbeider, dan komt komen de GRAFOC-Opleidingspremies in aanmerking. Kortom, de kost van een traject is goedkoper dan de gevolgen om het niet te doen!"

Onze referenties: Albe De Coker Group, Dioss, Triakon, Reynders Labels, Stegmann, SD Worx, Antilope De Bie, Graphius, Tuerlinckx Fine Papers, ...

"Henk gaf ons ondersteuning in het belangrijk maar tijdrovend proces van coaching en begeleiding.

De 1 op 1 gesprekken met de werknemer geven de kans en het vertrouwen om problemen aan te kaarten.

Maar ook voor de teamleader is de feedback van Henk zeer nuttig.

Ik ben enthousiast over zijn aanpak en kan de samenwerking alleen maar aanbevelen."

Bert Milonton

Production Manager

Reynders Label Printing

Henk: "De arbeidskrapte zorgt ervoor dat we àlle talenten nodig hebben. Een aantal van die talenten, maar ook medewerkers die aan de slag zijn, hebben soms tijdelijk nood aan extra, individuele begeleiding."Die persoonlijke coaching - mét aandacht voor attitude en technisch talent - doet mensen groeien door hun aanwezige talenten en capaciteiten te versterken. Het voorkomt bovendien dat je (nieuwe) medewerkers of uitzendkrachten met potentieel je bedrijf (te snel) verlaten. Henk: "Een volledig coaching traject loopt over drie maanden en start na een gratis intake om te achterhalen waar er hindernissen zijn in het uitoefenen van de job. Die kunnen een privé oorzaak hebben en/of professioneel gerelateerd zijn. Daarom kom ik twee keer per maand in het bedrijf langs, ga in gesprek met de medewerker en afdelingsverantwoordelijke, zaakvoerder, HR, ... In de voorbije trajecten zag ik de mensen steeds groeien, daar ga ik ook voor!"Wat kost dit? "Slechts €950 voor 3 maand begeleiding, coaching en opvolging, inclusief 6 bezoeken ter plaatse! Bovendien zijn we erkend binnen de KMO-Portefeuille. Betreft het een PC130-arbeider, dan komt komen de GRAFOC-Opleidingspremies in aanmerking. Kortom, de kost van een traject is goedkoper dan de gevolgen om het niet te doen!"Onze referenties: Albe De Coker Group, Dioss, Triakon, Reynders Labels, Stegmann, SD Worx, Antilope De Bie, Graphius, Tuerlinckx Fine Papers, ..."Henk gaf ons ondersteuning in het belangrijk maar tijdrovend proces van coaching en begeleiding. De 1 op 1 gesprekken met de werknemer geven de kans en het vertrouwen om problemen aan te kaarten. Maar ook voor de teamleader is de feedback van Henk zeer nuttig. Ik ben enthousiast over zijn aanpak en kan de samenwerking alleen maar aanbevelen."Bert MilontonProduction ManagerReynders Label Printing