Nieuw is de mogelijkheid om als bedrijf vacatures online te publiceren en bekend te maken. Na registratie als werkgever kan je je vacatures online publiceren. Deze nieuwe service is gratis voor PC130-ondernemingen. Andere betalen hiervoor 95 euro per vacature.

Naast de vacaturesite ligt de focus op PrintmediaCoach, een traject van drie maand met coaching, begeleiding en opvolging van (nieuwe) medewerkers op de werkvloer. Dit heeft tal van troeven zoals het versterken we de aanwezige talenten en onze expertise. Bovendien voorkomt het dat je uitzendkrachten of (nieuwe) medewerkers je bedrijf te snel verlaten. Grootste voordeel: door je te ontzorgen krijg je meer tijd om aan operationele zaken te besteden!

"Henk levert fantastisch werk! We zijn laaiend enthousiast omdat zijn expertise als neutrale partner loont! Als bedrijf de focus ook leggen op het mentaal welzijn, naast het technische, is waardevol en laat (nieuwe) medewerkers openbloeien. Eenvoudige vragen als "Hoe voel je je? Hoe loopt alles in je nieuwe job?" geeft mensen het vertrouwen en stelt hen gerust dat ze bij iemand terecht kunnen. We willen graag meer gebruik maken van dit aanbod. Zeker als je ziet welke resultaten geboekt worden op korte termijn!"

Maxime Simons, Productieleider Albe De Coker

www.printmediajobs.be | printmediajobs@grafoc.be

Te volgen op LinkedIn, Facebook en Instagram

Nieuw is de mogelijkheid om als bedrijf vacatures online te publiceren en bekend te maken. Na registratie als werkgever kan je je vacatures online publiceren. Deze nieuwe service is gratis voor PC130-ondernemingen. Andere betalen hiervoor 95 euro per vacature.Naast de vacaturesite ligt de focus op PrintmediaCoach, een traject van drie maand met coaching, begeleiding en opvolging van (nieuwe) medewerkers op de werkvloer. Dit heeft tal van troeven zoals het versterken we de aanwezige talenten en onze expertise. Bovendien voorkomt het dat je uitzendkrachten of (nieuwe) medewerkers je bedrijf te snel verlaten. Grootste voordeel: door je te ontzorgen krijg je meer tijd om aan operationele zaken te besteden!"Henk levert fantastisch werk! We zijn laaiend enthousiast omdat zijn expertise als neutrale partner loont! Als bedrijf de focus ook leggen op het mentaal welzijn, naast het technische, is waardevol en laat (nieuwe) medewerkers openbloeien. Eenvoudige vragen als "Hoe voel je je? Hoe loopt alles in je nieuwe job?" geeft mensen het vertrouwen en stelt hen gerust dat ze bij iemand terecht kunnen. We willen graag meer gebruik maken van dit aanbod. Zeker als je ziet welke resultaten geboekt worden op korte termijn!"Maxime Simons, Productieleider Albe De Cokerwww.printmediajobs.be | printmediajobs@grafoc.beTe volgen op LinkedIn, Facebook en Instagram