Sinds vorig jaar is vergrijzing een (inter)sectoraal feit. Veel medewerkers met pakken ervaring en kennis gaan de komende jaren op pensioen, vervanging vinden is bijna onmogelijk.

In 2022 kwam GRAFOC via PrintmediaJobs met een portaalsite waar bedrijven vacatures kunnen posten, jobalerts op social media, wie op zoek is naar werk kan een CV achterlaten (jobmatching) en in functie van duurzame tewerkstelling is er de mogelijkheid om (nieuwe) medewerkers te coachenop de werkplek.

Met de nieuwe promocampagne via social media en een reeks van drie gratis posters in grafische scholen wordt iedereen die op zoek is naar een job in de ruime creatieve/technische printmedia sector gestimuleerd.

De posters worden verspreid onder 35 Vlaamse scholen die printmedia opleidingen aanbieden, van drukker en afwerker tot cross media.

Het ultieme wondermiddel bestaat niet, maar door een mix van tools aan te bieden ondersteunt GRAFOC via PrintmediaJobs bedrijven in hun zoektocht naar nieuwe medewerkers.

www.printmediajobs.be

Sinds vorig jaar is vergrijzing een (inter)sectoraal feit. Veel medewerkers met pakken ervaring en kennis gaan de komende jaren op pensioen, vervanging vinden is bijna onmogelijk.In 2022 kwam GRAFOC via PrintmediaJobs met een portaalsite waar bedrijven vacatures kunnen posten, jobalerts op social media, wie op zoek is naar werk kan een CV achterlaten (jobmatching) en in functie van duurzame tewerkstelling is er de mogelijkheid om (nieuwe) medewerkers te coachenop de werkplek.Met de nieuwe promocampagne via social media en een reeks van drie gratis posters in grafische scholen wordt iedereen die op zoek is naar een job in de ruime creatieve/technische printmedia sector gestimuleerd.De posters worden verspreid onder 35 Vlaamse scholen die printmedia opleidingen aanbieden, van drukker en afwerker tot cross media.Het ultieme wondermiddel bestaat niet, maar door een mix van tools aan te bieden ondersteunt GRAFOC via PrintmediaJobs bedrijven in hun zoektocht naar nieuwe medewerkers.www.printmediajobs.be