Door de sterke groei de afgelopen jaren en de uitbreiding in het gamma van de XXL afdeling (sign & display) was er nood om groter te gaan. Met zijn gloednieuwe productiehal gaat drukkerij ZwartOpWit nu ook letterlijk XXL.

De capaciteit breidt hiermee uit tot 2500 m² geprint plaatmateriaal / dag, tot 2000 m² geprinte banners / dag en tot 1000 m² geprint zelfklevende vinyl / dag. Goed voor een voetbalveld geprinte materialen / dag.

De nieuwe productiehal biedt 2000 m² extra werkruimte en de mogelijkheid om verder te groeien, zowel in het productgamma als op vlak van werkgelegenheid. De productie gebeurt voor de volle 100% in eigen huis.

Momenteel werken er 85 medewerkers bij ZwartOpWit. Elke week worden er zo'n 3000 bestellingen verwerkt.

Door de sterke groei de afgelopen jaren en de uitbreiding in het gamma van de XXL afdeling (sign & display) was er nood om groter te gaan. Met zijn gloednieuwe productiehal gaat drukkerij ZwartOpWit nu ook letterlijk XXL.De capaciteit breidt hiermee uit tot 2500 m² geprint plaatmateriaal / dag, tot 2000 m² geprinte banners / dag en tot 1000 m² geprint zelfklevende vinyl / dag. Goed voor een voetbalveld geprinte materialen / dag. De nieuwe productiehal biedt 2000 m² extra werkruimte en de mogelijkheid om verder te groeien, zowel in het productgamma als op vlak van werkgelegenheid. De productie gebeurt voor de volle 100% in eigen huis. Momenteel werken er 85 medewerkers bij ZwartOpWit. Elke week worden er zo'n 3000 bestellingen verwerkt.