De Colorado 1650 van Canon en de inkten UVgel 460 hebben in combinatie met diverse dragers van 3M met succes een reeks van grondige tests door 3M doorstaan, daarbij werd onder andere de weerstand tegen weersomstandigheden onderzocht.

Het garantieprogramma 3M MCS verzekert dat de kwaliteit van het drukwerk gedurende de voorziene levensduur van de drager behouden blijft, en meer bepaald dat het drukwerk tegen schade, barstjes, schilferen, blaasvorming, verkleuring, enzovoort bestand is De toepassingen die door dit programma gedekt worden, omvatten voertuigbekledingen, signs, affiches en vloertekeningen.

Garantiecertificaat

Volgens Canon staan de UVgel-inkten borg voor een duurzaam en geurloos drukresultaat en zijn ze geschikt voor zowel toepassingen binnenshuis als buitenhuis. Ze geven geen COV's of gevaarlijke stoffen die de lucht vervuilen, vrij. Canon onderstreept ook het lage inktverbruik: 6,4 ml/m².

Sinds 1 januari 2023 kunnen de klanten het garantiecertificaat 3M MCS aanvragen voor de printer Colorado 1650 en de inkten UV-gel. De nieuwe verpakkingen en etiketten van de inkten vermelden eveneens de garantie 3M MCS voor de technologie UVgel.

De Colorado 1650 van Canon en de inkten UVgel 460 hebben in combinatie met diverse dragers van 3M met succes een reeks van grondige tests door 3M doorstaan, daarbij werd onder andere de weerstand tegen weersomstandigheden onderzocht. Het garantieprogramma 3M MCS verzekert dat de kwaliteit van het drukwerk gedurende de voorziene levensduur van de drager behouden blijft, en meer bepaald dat het drukwerk tegen schade, barstjes, schilferen, blaasvorming, verkleuring, enzovoort bestand is De toepassingen die door dit programma gedekt worden, omvatten voertuigbekledingen, signs, affiches en vloertekeningen.Volgens Canon staan de UVgel-inkten borg voor een duurzaam en geurloos drukresultaat en zijn ze geschikt voor zowel toepassingen binnenshuis als buitenhuis. Ze geven geen COV's of gevaarlijke stoffen die de lucht vervuilen, vrij. Canon onderstreept ook het lage inktverbruik: 6,4 ml/m².Sinds 1 januari 2023 kunnen de klanten het garantiecertificaat 3M MCS aanvragen voor de printer Colorado 1650 en de inkten UV-gel. De nieuwe verpakkingen en etiketten van de inkten vermelden eveneens de garantie 3M MCS voor de technologie UVgel.