Naast eigen vernieuwingen, zijn het de partnerbedrijven die met randapparatuur voor de Indigo-persen voor een uitbreiding van de mogelijkheden zorgen. Ook de sterke HP gebruikersgemeenschap Dscoop zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën. Dit zijn slechts enkele van de nieuwigheden:

-HP Indigo GEM: een inline digitale veredelingsmachine van het Canadese JetFX achter de zevenkleuren HP Indigo WS 6800. Met de machine kunnen (spot)vernis in verschillende diktes en folie in een doorgang op het geprinte substraat worden aangebracht. Het vertrekpunt is één digitale designfile voor pint en veredeling. De machine zou 500.000 dollar gaan kosten.

-Pack Ready for Labels: een oplossing met primer (pre-print) en vernis (post-print) die voor hoog resistente etiketten (bestand tegen chemie, water en thermische invloeden) zorgt. Voor toepassingen met labels en verpakkingen in het huishouden of met chemische producten.

-Een offline thermische lamineermachine van Karlville, op Labelexpo getoond in combinatie met de HP Indigo 20000.

-Zilverinkt , de beta-testen zijn gestart.

Op de foto: de GEM-unit (links) achter een HP Indigo WS 6800.

Naast eigen vernieuwingen, zijn het de partnerbedrijven die met randapparatuur voor de Indigo-persen voor een uitbreiding van de mogelijkheden zorgen. Ook de sterke HP gebruikersgemeenschap Dscoop zorgt voor inspiratie en nieuwe ideeën. Dit zijn slechts enkele van de nieuwigheden:-HP Indigo GEM: een inline digitale veredelingsmachine van het Canadese JetFX achter de zevenkleuren HP Indigo WS 6800. Met de machine kunnen (spot)vernis in verschillende diktes en folie in een doorgang op het geprinte substraat worden aangebracht. Het vertrekpunt is één digitale designfile voor pint en veredeling. De machine zou 500.000 dollar gaan kosten.-Pack Ready for Labels: een oplossing met primer (pre-print) en vernis (post-print) die voor hoog resistente etiketten (bestand tegen chemie, water en thermische invloeden) zorgt. Voor toepassingen met labels en verpakkingen in het huishouden of met chemische producten.-Een offline thermische lamineermachine van Karlville, op Labelexpo getoond in combinatie met de HP Indigo 20000.-Zilverinkt , de beta-testen zijn gestart.Op de foto: de GEM-unit (links) achter een HP Indigo WS 6800.