In het voorjaar van 2019 zal de derde Koenig & Bauer-pers van het bedrijf in gebruik worden genomen, naast de al producerende Compacta 106 en Compacta 818.

De nieuwe Compacta 818 heeft een cilinderomvang van 1.156 mm en een max. baanbreedte van 2.270 mm. Met de pers kunnen tot 45.000 exemplaren van max. 80 pagina's per uur worden gedrukt. De machine is uitgerust met automatische papierrolleninvoer, een Pastomat RC rollenwisselaar, vier drukeenheden met automatische plaatwisselaars, een Contiweb-droger met geïntegreerde naverbranding, een punctuurvouwapparaat P5 voor de productie van staande pagina's en deltavouw-producten, een inline inktmeet- en regelsysteem en het Logotronic productiemanagementsysteem.

Op de foto: eigenaar Bart 'THooft samen met Managing Director Bruno Braem.

In het voorjaar van 2019 zal de derde Koenig & Bauer-pers van het bedrijf in gebruik worden genomen, naast de al producerende Compacta 106 en Compacta 818.De nieuwe Compacta 818 heeft een cilinderomvang van 1.156 mm en een max. baanbreedte van 2.270 mm. Met de pers kunnen tot 45.000 exemplaren van max. 80 pagina's per uur worden gedrukt. De machine is uitgerust met automatische papierrolleninvoer, een Pastomat RC rollenwisselaar, vier drukeenheden met automatische plaatwisselaars, een Contiweb-droger met geïntegreerde naverbranding, een punctuurvouwapparaat P5 voor de productie van staande pagina's en deltavouw-producten, een inline inktmeet- en regelsysteem en het Logotronic productiemanagementsysteem.Op de foto: eigenaar Bart 'THooft samen met Managing Director Bruno Braem.