"Ondanks de uitdagende marktomstandigheden in verband met de wereldwijde Covid-19 pandemie, toont Mercator Press met deze anticyclische investering haar vertrouwen in de markt. De investering draagt bij aan een verdere verruiming van het productportofolio," staat in een bericht te lezen. Navraag leert dat het gaat om een bestaande machine die werd gekocht uit het faillissement vorig jaar van Körner Druck in Duitsland.

Mercator Press is onderdeel van de groep rond Koninklijke Drukkerij Em. de Jong uit Baarle-Nassau in Nederland. Op dit moment beschikt Mercator Press al over 4 heatsetrotatiepersen en de 80 pagina pers vormt er een aanvulling op.

De pers vormt een uitbreiding op het reeds bestaande productportofolio van de totale groep, en was het enige perstype dat nog ontbrak in het machinepark, dat verder bestaat uit 8,16,24,32,48,56,72,84,96 en 120 pagina persen.

"Ondanks de uitdagende marktomstandigheden in verband met de wereldwijde Covid-19 pandemie, toont Mercator Press met deze anticyclische investering haar vertrouwen in de markt. De investering draagt bij aan een verdere verruiming van het productportofolio," staat in een bericht te lezen. Navraag leert dat het gaat om een bestaande machine die werd gekocht uit het faillissement vorig jaar van Körner Druck in Duitsland.Mercator Press is onderdeel van de groep rond Koninklijke Drukkerij Em. de Jong uit Baarle-Nassau in Nederland. Op dit moment beschikt Mercator Press al over 4 heatsetrotatiepersen en de 80 pagina pers vormt er een aanvulling op.De pers vormt een uitbreiding op het reeds bestaande productportofolio van de totale groep, en was het enige perstype dat nog ontbrak in het machinepark, dat verder bestaat uit 8,16,24,32,48,56,72,84,96 en 120 pagina persen.