Pantoon heeft Jo Temmerman (voorheen Plantin) aangeworven om zijn technische dienst te komen versterken. Aanleiding hiertoe is de continue groei van Pantoon in de sector van print & sign en de waakzaamheid om de technische service op niveau te houden.

Jo Temmerman heeft ervaring met o.a. Roland, HP Latex, Summa, Caldera en Mutoh. De after-sales afdeling bestaat ondertussen uit een team van 6 mensen.

Ook zusterfirma FormiD heeft met Steven Scheirlinckx (eveneens voorheen Plantin) een nieuwe kracht binnengehaald. Met zijn ervaring in de 3D-markt en de drukkerijen, versterkt Steven Scheirlinckx de knowhow van FormiD op het vlak van diverse industriële en andere nieuwe print-toepassingen. Zo werd het aanbod van 2D technische plotters, 3D-printers en lasersnij-apparatuur meteen ook uitgebreid met de Italiaanse fabrikant van 3D-printers DWS Systems.

Pantoon en FormiD zijn gevestigd in Temse.

Pantoon heeft Jo Temmerman (voorheen Plantin) aangeworven om zijn technische dienst te komen versterken. Aanleiding hiertoe is de continue groei van Pantoon in de sector van print & sign en de waakzaamheid om de technische service op niveau te houden.Jo Temmerman heeft ervaring met o.a. Roland, HP Latex, Summa, Caldera en Mutoh. De after-sales afdeling bestaat ondertussen uit een team van 6 mensen.Ook zusterfirma FormiD heeft met Steven Scheirlinckx (eveneens voorheen Plantin) een nieuwe kracht binnengehaald. Met zijn ervaring in de 3D-markt en de drukkerijen, versterkt Steven Scheirlinckx de knowhow van FormiD op het vlak van diverse industriële en andere nieuwe print-toepassingen. Zo werd het aanbod van 2D technische plotters, 3D-printers en lasersnij-apparatuur meteen ook uitgebreid met de Italiaanse fabrikant van 3D-printers DWS Systems. Pantoon en FormiD zijn gevestigd in Temse.