De Xeikon 3300 is een smalbaan digitale labelpers met een variabele breedte van 200 mm tot 330 mm. De pers haalt een maximum snelheid van 19,2 m/min of 380 m² per uur. ABC Labels zet de pers in voor het drukken van etiketten in kleinere oplagen. De Xeikon 3300 leent zich ook uitstekend tot de snelle productie van labels in verschillende versies, vermits het maken van flexodrukplaten komt te vervallen.

Louis De Jaegere die met tweelingzus Sophie het bedrijf ABC Labels leidt, zegt het volgende over de nieuwe investering: "De noodzaak voor een digitale labelpers drong zich op om op een economische manier kleinere oplages te kunnen drukken en de productie op onze vier flexopersen te ontlasten. Op de analoge persen blijven we de grotere oplages draaien. We zijn gespecialiseerd in zelfklevende etiketten. Op de Xeikon 3300 wordt gedrukt op dragers uit papier, polypropyleen en polyethyleen. De toners zijn 100 % voedingsgeschikt hetgeen noodzakelijk was vermits we veel drukken voor de voedingsindustrie."

Het tienkoppige ABC Labels installeerde in december 2014 ook nog een 330 mm brede Digicon Serie 3 van AB Graphic International. Dat is een afwerkingslijn voor etiketten met een flexogroep voor lakken of drukken en met de mogelijkheid om koudfolie aan te brengen en te lamineren.

De Xeikon 3300 is een smalbaan digitale labelpers met een variabele breedte van 200 mm tot 330 mm. De pers haalt een maximum snelheid van 19,2 m/min of 380 m² per uur. ABC Labels zet de pers in voor het drukken van etiketten in kleinere oplagen. De Xeikon 3300 leent zich ook uitstekend tot de snelle productie van labels in verschillende versies, vermits het maken van flexodrukplaten komt te vervallen.Louis De Jaegere die met tweelingzus Sophie het bedrijf ABC Labels leidt, zegt het volgende over de nieuwe investering: "De noodzaak voor een digitale labelpers drong zich op om op een economische manier kleinere oplages te kunnen drukken en de productie op onze vier flexopersen te ontlasten. Op de analoge persen blijven we de grotere oplages draaien. We zijn gespecialiseerd in zelfklevende etiketten. Op de Xeikon 3300 wordt gedrukt op dragers uit papier, polypropyleen en polyethyleen. De toners zijn 100 % voedingsgeschikt hetgeen noodzakelijk was vermits we veel drukken voor de voedingsindustrie."Het tienkoppige ABC Labels installeerde in december 2014 ook nog een 330 mm brede Digicon Serie 3 van AB Graphic International. Dat is een afwerkingslijn voor etiketten met een flexogroep voor lakken of drukken en met de mogelijkheid om koudfolie aan te brengen en te lamineren.