Dat is de moedermaatschappij van MPS Systems BV (MPS), de leverancier van smalbaan en mid-web flexopersen, offsetpersen en hybride persen voor de label- en verpakkingsdruk.

ABN AMRO Participaties is het onafhankelijk beheerde private equity-bedrijf van ABN AMRO, met een focus op investeringen in Nederlandse bedrijven.

Wim van den Bosch (foto), algemeen directeur van MPS, licht toe: "In de afgelopen jaren heeft MPS onder de vleugels van meerderheidsaandeelhouders Braver Investment en Oost NL, een sterke ontwikkeling gekend op meerdere vlakken. MPS is nu klaar voor een nieuwe groeifase. MPS ging daarom op zoek naar een nieuwe sterke aandeelhouder die in staat en bereid was om MPS te ondersteunen bij de versnelde realisering van zijn business plan."

Friso Janmaat, directeur van ABN AMRO Participaties, legt uit: "MPS is een uitstekend voorbeeld van een succesvol Nederlands bedrijf met een technisch geweldig product, een sterk managementteam en met groeipotentieel. We zijn enthousiast om de komende jaren te kunnen samenwerken met het bedrijf en haar management team om de groeiplannen te realiseren."

Dat is de moedermaatschappij van MPS Systems BV (MPS), de leverancier van smalbaan en mid-web flexopersen, offsetpersen en hybride persen voor de label- en verpakkingsdruk.ABN AMRO Participaties is het onafhankelijk beheerde private equity-bedrijf van ABN AMRO, met een focus op investeringen in Nederlandse bedrijven.Wim van den Bosch (foto), algemeen directeur van MPS, licht toe: "In de afgelopen jaren heeft MPS onder de vleugels van meerderheidsaandeelhouders Braver Investment en Oost NL, een sterke ontwikkeling gekend op meerdere vlakken. MPS is nu klaar voor een nieuwe groeifase. MPS ging daarom op zoek naar een nieuwe sterke aandeelhouder die in staat en bereid was om MPS te ondersteunen bij de versnelde realisering van zijn business plan."Friso Janmaat, directeur van ABN AMRO Participaties, legt uit: "MPS is een uitstekend voorbeeld van een succesvol Nederlands bedrijf met een technisch geweldig product, een sterk managementteam en met groeipotentieel. We zijn enthousiast om de komende jaren te kunnen samenwerken met het bedrijf en haar management team om de groeiplannen te realiseren."