L. capitan Labels (officieel Lannoo Labels BVBA) is een aparte juridische entiteit van kwaliteitsdrukkerij L.capitan. Het bedrijf is gespecialiseerd in labeldruk in offset, typo en digitaal. We belden met Piet Germonprez, CEO van L.capitan, over de verkoop van de etikettendrukkerij: "L.capitan Labels is een mooi bedrijf met een goed team van medewerkers. Het traject om de firma BRC-compliant te maken (BRC is een kwaliteitsnorm voor producenten van levensmiddelen) is voor een kleinere organisatie niet eenvoudig. Het is een van de redenen waarom de aandeelhouders hebben besloten het bedrijf over te laten aan een grotere speler. De overname door Accent Etiketten biedt meer garanties voor de toekomst van onze klanten en medewerkers. De klanten beschikken nu over nog meer mogelijkheden voor de productie van zowel kleine als grote oplagen etiketten. De tiental medewerkers van L.capitan kunnen mee overstappen. De commerciële drukkerij L. capitan blijft zich concentreren op het segment van drukwerk waar een grote creatieve inbreng wordt verlangd." De labelpersen van L.capitan Labels zullen worden verkocht, de afwerkingsmachines verhuizen naar Accent Etiketten.

Accent Etiketten is een producent van allerlei soorten zelfklevende etiketten die digitaal of in flexo van 1 tot 10 kleuren worden gedrukt. Het bedrijf is BRC-IoP gecertificeerd waarmee het voldoet aan alle HACCP-verplichtingen op het gebied van voedselveiligheid.

L.capitan is een kwaliteitsdrukkerij die regelmatig wordt bekroond met internationale prijzen voor het best bedachte en geproduceerde boek.

L. capitan Labels (officieel Lannoo Labels BVBA) is een aparte juridische entiteit van kwaliteitsdrukkerij L.capitan. Het bedrijf is gespecialiseerd in labeldruk in offset, typo en digitaal. We belden met Piet Germonprez, CEO van L.capitan, over de verkoop van de etikettendrukkerij: "L.capitan Labels is een mooi bedrijf met een goed team van medewerkers. Het traject om de firma BRC-compliant te maken (BRC is een kwaliteitsnorm voor producenten van levensmiddelen) is voor een kleinere organisatie niet eenvoudig. Het is een van de redenen waarom de aandeelhouders hebben besloten het bedrijf over te laten aan een grotere speler. De overname door Accent Etiketten biedt meer garanties voor de toekomst van onze klanten en medewerkers. De klanten beschikken nu over nog meer mogelijkheden voor de productie van zowel kleine als grote oplagen etiketten. De tiental medewerkers van L.capitan kunnen mee overstappen. De commerciële drukkerij L. capitan blijft zich concentreren op het segment van drukwerk waar een grote creatieve inbreng wordt verlangd." De labelpersen van L.capitan Labels zullen worden verkocht, de afwerkingsmachines verhuizen naar Accent Etiketten.Accent Etiketten is een producent van allerlei soorten zelfklevende etiketten die digitaal of in flexo van 1 tot 10 kleuren worden gedrukt. Het bedrijf is BRC-IoP gecertificeerd waarmee het voldoet aan alle HACCP-verplichtingen op het gebied van voedselveiligheid.L.capitan is een kwaliteitsdrukkerij die regelmatig wordt bekroond met internationale prijzen voor het best bedachte en geproduceerde boek.