Op Adobe MAX (16 en 17 oktober), de creativity conference in Las Vegas, heeft Adobe grote updates in Creative Cloud onthuld. Waaronder vier gloednieuwe toepassingen: Adobe XD CC voor experience design, Adobe Dimension CC voor het omzetten van 2D naar 3D composities en Adobe Character Animator CC voor 2D animaties. Daarnaast introduceerde Adobe een geheel nieuwe cloud-based fotografiedienst, Adobe Photoshop Lightroom CC. Verder kondigde Adobe feature updates aan voor haar bekendste applicaties waaronder Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC en Premiere Pro CC, en doorlopende uitbreidingen van de Adobe Stock service.

Al deze updates omvatten mogelijkheden die worden ondersteund door Adobe Sensei, het kunstmatige intelligentie- en machine-learning platform van Adobe.

Nieuwe generatie Creatieve applicaties

- Adobe XD CC: is de all-in-one cross platform oplossing voor het ontwerpen en prototypen van mobiele apps en websites.

- Adobe Dimension CC: geeft grafische ontwerpers de kracht en flexibiliteit van 3D, met het gemak en de eenvoud van het werken in 2D.

- Adobe Character Animator CC: dit 2D-animatieprogramma maakt het mogelijk om stilstaande beelden uit Photoshop of Illustrator tot leven te brengen. Adobe Sensei helpt ook de lip-sync-mogelijkheden te verbeteren door nauwkeurig overeenkomende mondvormen te kiezen met gesproken geluiden.

-Lightroom CC is Adobe's nieuwe cloud-based fotografiedienst voor het bewerken, organiseren, opslaan en delen van foto's. Maakt krachtige bewerkingen in volledige resolutie mogelijk, en synchroniseert automatisch aanpassingen voor mobiel, desktop en online.

Bekijk hier het Adobe Max evenement van vorige maand in Las Vegas.

Op Adobe MAX (16 en 17 oktober), de creativity conference in Las Vegas, heeft Adobe grote updates in Creative Cloud onthuld. Waaronder vier gloednieuwe toepassingen: Adobe XD CC voor experience design, Adobe Dimension CC voor het omzetten van 2D naar 3D composities en Adobe Character Animator CC voor 2D animaties. Daarnaast introduceerde Adobe een geheel nieuwe cloud-based fotografiedienst, Adobe Photoshop Lightroom CC. Verder kondigde Adobe feature updates aan voor haar bekendste applicaties waaronder Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC en Premiere Pro CC, en doorlopende uitbreidingen van de Adobe Stock service.Al deze updates omvatten mogelijkheden die worden ondersteund door Adobe Sensei, het kunstmatige intelligentie- en machine-learning platform van Adobe.Nieuwe generatie Creatieve applicaties - Adobe XD CC: is de all-in-one cross platform oplossing voor het ontwerpen en prototypen van mobiele apps en websites.- Adobe Dimension CC: geeft grafische ontwerpers de kracht en flexibiliteit van 3D, met het gemak en de eenvoud van het werken in 2D.- Adobe Character Animator CC: dit 2D-animatieprogramma maakt het mogelijk om stilstaande beelden uit Photoshop of Illustrator tot leven te brengen. Adobe Sensei helpt ook de lip-sync-mogelijkheden te verbeteren door nauwkeurig overeenkomende mondvormen te kiezen met gesproken geluiden.-Lightroom CC is Adobe's nieuwe cloud-based fotografiedienst voor het bewerken, organiseren, opslaan en delen van foto's. Maakt krachtige bewerkingen in volledige resolutie mogelijk, en synchroniseert automatisch aanpassingen voor mobiel, desktop en online.Bekijk hier het Adobe Max evenement van vorige maand in Las Vegas.