Aan de vooravond van de publicatie van de jaarresultaten voor 2023 kwam Agfa met het nieuws dat The Delta Group (gevestigd in Londen) de eerste bètaklant voor de eind vorig jaar gelanceerde SpeedSet 1060-verpakkingsprinter is. "Een tweede contract zal snel volgen", klinkt het bij Agfa. "The Delta Group was onder de indruk van de snelheid en de kwaliteit van de SpeedSet Orca single-pass inkjetprinter en de onderneming ziet hem als een ideale aanvulling op haar huidige apparatuur", duidt de beursgenoteerde beeldvormingsgroep.

Productlanceringen op Fespa

Meer goed nieuws was er te lezen in de resultaten van Agfa's divisie Digital Print & Chemicals over het boekjaar 2023. Zo groeide de inktenbusiness met 14 procent. "Dankzij hogere verkoopcijfers over alle segmenten heen en dankzij het lopende programma om vroegere Inca-klanten om te schakelen naar Agfa's inktsets", duidt het bedrijf.

Op de internationale vakbeurs Fespa (van 19 tot 22 maart 2024) in Amsterdam lanceert Agfa verschillende nieuwigheden waaronder de volgende generatie van de hybride Anapurna H3200-inkjetprinter, een nieuwe middenklasse printer en een 5 meter brede roll-to-roll machine. Daarnaast worden er meer details bekend gemaakt over het strategische partnerschap tussen Agfa en EFI. Agfa zal EFI's roll-to-roll-systeem in zijn aanbod opnemen, terwijl EFI Agfa's high-end hybride inkjetprinters in zijn gamma zal integreren.

Aan de vooravond van de publicatie van de jaarresultaten voor 2023 kwam Agfa met het nieuws dat The Delta Group (gevestigd in Londen) de eerste bètaklant voor de eind vorig jaar gelanceerde SpeedSet 1060-verpakkingsprinter is. "Een tweede contract zal snel volgen", klinkt het bij Agfa. "The Delta Group was onder de indruk van de snelheid en de kwaliteit van de SpeedSet Orca single-pass inkjetprinter en de onderneming ziet hem als een ideale aanvulling op haar huidige apparatuur", duidt de beursgenoteerde beeldvormingsgroep.Meer goed nieuws was er te lezen in de resultaten van Agfa's divisie Digital Print & Chemicals over het boekjaar 2023. Zo groeide de inktenbusiness met 14 procent. "Dankzij hogere verkoopcijfers over alle segmenten heen en dankzij het lopende programma om vroegere Inca-klanten om te schakelen naar Agfa's inktsets", duidt het bedrijf.Op de internationale vakbeurs Fespa (van 19 tot 22 maart 2024) in Amsterdam lanceert Agfa verschillende nieuwigheden waaronder de volgende generatie van de hybride Anapurna H3200-inkjetprinter, een nieuwe middenklasse printer en een 5 meter brede roll-to-roll machine. Daarnaast worden er meer details bekend gemaakt over het strategische partnerschap tussen Agfa en EFI. Agfa zal EFI's roll-to-roll-systeem in zijn aanbod opnemen, terwijl EFI Agfa's high-end hybride inkjetprinters in zijn gamma zal integreren.