De Antwerpse groep wil haar middelen meer gebruiken om de groeimarkten te bewerken en om geïndividualiseerde evenementen en initiatieven voor haar klanten te organiseren. Op internationaal vlak geeft Agfa er de voorkeur aan om zich tot enkele grote beurzen te beperken, zoals drupa, IGAS (Tokyo) en PrintExpo (Chicago). Agfa zal wel aanwezig zijn op de belangrijkste beurzen voor de sign-sector, zoals Fespa.

De beslissing van Agfa komt er kort na die van HP, de grootste exposant op Ipex 2010, die ongeveer dezelfde redenen aanhaalde. We willen er echter flink wat onder verwedden dat de producten van de twee bedrijven in Londen wel te zien zullen zijn via hun Britse distributiekanalen.

De Antwerpse groep wil haar middelen meer gebruiken om de groeimarkten te bewerken en om geïndividualiseerde evenementen en initiatieven voor haar klanten te organiseren. Op internationaal vlak geeft Agfa er de voorkeur aan om zich tot enkele grote beurzen te beperken, zoals drupa, IGAS (Tokyo) en PrintExpo (Chicago). Agfa zal wel aanwezig zijn op de belangrijkste beurzen voor de sign-sector, zoals Fespa. De beslissing van Agfa komt er kort na die van HP, de grootste exposant op Ipex 2010, die ongeveer dezelfde redenen aanhaalde. We willen er echter flink wat onder verwedden dat de producten van de twee bedrijven in Londen wel te zien zullen zijn via hun Britse distributiekanalen.