Acorta is een automatische snijtafel voor de karton-, digitale en signindustrie, waarmee flexibele en niet-flexibele materialen kunnen gesneden worden. De machine wordt net als de digitale printers aangestuurd door de Asanti-workflow. Eén van de toepassingen is het snijden van POP/POS-displays.

Het toestel localiseert aan de hand van referentietekens automatisch de beprinte objecten op de snijtafel en detecteert de hoogte van het substraat. Daarmee wordt het manueel instellen van jobparameters vermeden. Acorta haalt snijsnelheden tot maximaal 102 m/min en beschikt over 40 vacuümzones op de tafel. Die worden automatisch geactiveerd wanneer dit nodig is.

Acorta is een automatische snijtafel voor de karton-, digitale en signindustrie, waarmee flexibele en niet-flexibele materialen kunnen gesneden worden. De machine wordt net als de digitale printers aangestuurd door de Asanti-workflow. Eén van de toepassingen is het snijden van POP/POS-displays.Het toestel localiseert aan de hand van referentietekens automatisch de beprinte objecten op de snijtafel en detecteert de hoogte van het substraat. Daarmee wordt het manueel instellen van jobparameters vermeden. Acorta haalt snijsnelheden tot maximaal 102 m/min en beschikt over 40 vacuümzones op de tafel. Die worden automatisch geactiveerd wanneer dit nodig is.