In het eerste kwartaal van 2014 zal Zetes Industries, een pan-Europees bedrijf gespecialiseerd in oplossingen en diensten voor de identificatie van goederen en personen, twee Bookmaster One systemen installeren in zijn Brusselse personalisatievestiging. Daar zal het de variabele data van de Belgische paspoorten printen. Beide systemen gebruiken daarbij de Altamira Pack SUV inkten van Agfa Graphics. Deze inkten zijn speciaal ontworpen voor het printen op papier- en kartonsubstraten en garanderen een hoge beeldkwaliteit en tekstreproductie.

De Bookmaster One werd ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf IAI industrial systems BV. Het systeem werkt het hele personalisatieproces in één doorgang af, waarbij blanco boekjes in waardevolle en gepersonaliseerde documenten worden getransfereerd door middel van inkjet.

Agfa Graphics ontwikkelt inkten voor systeemintegrators die oplossingen aanbieden voor de meest diverse digitale printtoepassingen zoals voor verpakkingen, labels, decoratie en veiligheidsdocumenten.

In het eerste kwartaal van 2014 zal Zetes Industries, een pan-Europees bedrijf gespecialiseerd in oplossingen en diensten voor de identificatie van goederen en personen, twee Bookmaster One systemen installeren in zijn Brusselse personalisatievestiging. Daar zal het de variabele data van de Belgische paspoorten printen. Beide systemen gebruiken daarbij de Altamira Pack SUV inkten van Agfa Graphics. Deze inkten zijn speciaal ontworpen voor het printen op papier- en kartonsubstraten en garanderen een hoge beeldkwaliteit en tekstreproductie.De Bookmaster One werd ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf IAI industrial systems BV. Het systeem werkt het hele personalisatieproces in één doorgang af, waarbij blanco boekjes in waardevolle en gepersonaliseerde documenten worden getransfereerd door middel van inkjet.Agfa Graphics ontwikkelt inkten voor systeemintegrators die oplossingen aanbieden voor de meest diverse digitale printtoepassingen zoals voor verpakkingen, labels, decoratie en veiligheidsdocumenten.