De productie-eenheid in Manerbio produceert analoge offsetplaten en negatieve CtCP-drukplaten. Voor beide productsoorten neemt de vraag sterk af.

''Deze beslissing kadert in onze strategie tot verbetering van onze operationele efficiëntie, onze marges en onze concurrentiële positie in de zeer competitieve drukvoorbereidingsmarkt,'' zegt Stefaan Vanhooren, President van Agfa Graphics.

Na een grondige evaluatie van alle opties heeft Agfa Graphics zijn plannen voor de sluiting van de fabriek in Manerbio aan de medewerkers en de vakbonden gecommuniceerd. De sluiting heeft een impact op 123 banen. Voor de huidige werknemers in Manerbio zal een sociaal plan worden uitgewerkt.

De productie-eenheid in Manerbio produceert analoge offsetplaten en negatieve CtCP-drukplaten. Voor beide productsoorten neemt de vraag sterk af.''Deze beslissing kadert in onze strategie tot verbetering van onze operationele efficiëntie, onze marges en onze concurrentiële positie in de zeer competitieve drukvoorbereidingsmarkt,'' zegt Stefaan Vanhooren, President van Agfa Graphics. Na een grondige evaluatie van alle opties heeft Agfa Graphics zijn plannen voor de sluiting van de fabriek in Manerbio aan de medewerkers en de vakbonden gecommuniceerd. De sluiting heeft een impact op 123 banen. Voor de huidige werknemers in Manerbio zal een sociaal plan worden uitgewerkt.