''Deze beslissing kadert in onze wereldwijde strategie voor de verbetering van de operationele efficiëntie van ons wereldwijde productienetwerk, onze winstmarges en onze positie in de zeer competitieve drukvoorbereidingsmarkt,'' zegt Stefaan Vanhooren, President van Agfa Graphics.

Na een grondige evaluatie van alle opties heeft Agfa Graphics zijn plannen voor de sluiting van de fabriek in Banwol aan de medewerkers en de vakbonden gecommuniceerd. De sluiting zou een impact hebben op 36 banen. Voor de huidige werknemers in Banwol zal een sociaal plan worden uitgewerkt.

''Deze beslissing kadert in onze wereldwijde strategie voor de verbetering van de operationele efficiëntie van ons wereldwijde productienetwerk, onze winstmarges en onze positie in de zeer competitieve drukvoorbereidingsmarkt,'' zegt Stefaan Vanhooren, President van Agfa Graphics.Na een grondige evaluatie van alle opties heeft Agfa Graphics zijn plannen voor de sluiting van de fabriek in Banwol aan de medewerkers en de vakbonden gecommuniceerd. De sluiting zou een impact hebben op 36 banen. Voor de huidige werknemers in Banwol zal een sociaal plan worden uitgewerkt.