Op de internationale vakbeurs InPrint in München, van 15 tot 17 maart 2022, wil Agfa laten zien hoe fabrikanten uit diverse industriële sectoren flexibiliteit, kostenefficiëntie en leveringssnelheid kunnen bereiken door de integratie van inkjettechnologie in hun productieprocessen.

Gamechanger

"Inkjetprinten is een gamechanger voor veel industriële toepassingen", zegt Tom Cloots, director Industrial Inkjet bij Agfa. "Elk industrieel bedrijf dat geïnteresseerd is in een meer divers productaanbod en een efficiëntere productiestroom, zou de integratie van inkjetprinten moeten overwegen."

Op de Agfa-stand wordt gefocust op de recente innovaties zoals de hoogperformante inkjet inkten, de InterioJet inkjet pers voor het drukken van decorpapier voor gelamineerde oppervakken en de Alussa-inkjettechnologie om leder te bedrukken.

Drie beurzen

InPrint, gefocust op industrial printing, loopt simultaan met de beurzen ICE Europe en CCE International. ICE Europe richt zich op converters van papier-, film- en foliematerialen voor industriële toepassingen (waaronder ook verpakkingen) terwijl CCE International bestemd is voor de producenten en verwerkers van (golf)karton. Bezoekers hebben toegang tot de drie beurzen en kunnen op de gezamenlijke beursvloer van ruim 13.500 vierkante meter meer dan 460 exposanten verwachten.

Op de internationale vakbeurs InPrint in München, van 15 tot 17 maart 2022, wil Agfa laten zien hoe fabrikanten uit diverse industriële sectoren flexibiliteit, kostenefficiëntie en leveringssnelheid kunnen bereiken door de integratie van inkjettechnologie in hun productieprocessen."Inkjetprinten is een gamechanger voor veel industriële toepassingen", zegt Tom Cloots, director Industrial Inkjet bij Agfa. "Elk industrieel bedrijf dat geïnteresseerd is in een meer divers productaanbod en een efficiëntere productiestroom, zou de integratie van inkjetprinten moeten overwegen."Op de Agfa-stand wordt gefocust op de recente innovaties zoals de hoogperformante inkjet inkten, de InterioJet inkjet pers voor het drukken van decorpapier voor gelamineerde oppervakken en de Alussa-inkjettechnologie om leder te bedrukken.InPrint, gefocust op industrial printing, loopt simultaan met de beurzen ICE Europe en CCE International. ICE Europe richt zich op converters van papier-, film- en foliematerialen voor industriële toepassingen (waaronder ook verpakkingen) terwijl CCE International bestemd is voor de producenten en verwerkers van (golf)karton. Bezoekers hebben toegang tot de drie beurzen en kunnen op de gezamenlijke beursvloer van ruim 13.500 vierkante meter meer dan 460 exposanten verwachten.