De printer werd op 12 juni tijdens het tweedaags Red Carpet Event van Agfa voor het eerst aan het publiek voorgesteld. Het gaat om een hybride printer voor 24/7 productie. In de showroom in de fabriek van Agfa, werden twee van deze printsystemen in verschillende configuraties getoond. De eerste was een rol-naar-rol opstelling, de tweede een vel-naar-vel configuratie waarbij de onbeprinte vellen vanaf drie naast elkaar staande paletten door een pick & place-systeem op de tafel werden gelegd, waarna de beprinte vellen aan de achterkant van de printer met een pick & place-systeem weer op paletten werden afgestapeld. Bij de rollenopstelling werden twee rollen van 800 kg elk simultaan beprint. De nieuwe Tauro kan van verschillende niveaus van automatisatie worden voorzien.

De eerste Jeti Tauro H3300 LED is inmiddels verkocht aan Van As print & sign uit Amsterdam. Dit bedrijf gaat de printer tijdens de dag gebruiken voor het beprinten van vellen en 's nachts voor automatische rol-naar-rol productie. Hiervoor kan het pick & place-systeem van de vellen aan de achterkant worden verschoven om plaats te maken voor een oprolsysteem. Van As kocht de printer met onder de kap zes kleuren (CMYK, Licht cyaan en Licht magenta) + wit + primer. Met de LED UV printer kan geprint worden op veel diverse flexibele en harde materialen waaronder kunststof media. Van As heeft ook een offsetdrukkerij in Oud-Beijerland op ongeveer 15 km van Rotterdam. Op de foto: Leendert en neef Wouter van As.

Het Red Carpet Event in Mortsel werd bijgewoond door meer dan 300 bezoekers uit binnen- en buitenland.

De printer werd op 12 juni tijdens het tweedaags Red Carpet Event van Agfa voor het eerst aan het publiek voorgesteld. Het gaat om een hybride printer voor 24/7 productie. In de showroom in de fabriek van Agfa, werden twee van deze printsystemen in verschillende configuraties getoond. De eerste was een rol-naar-rol opstelling, de tweede een vel-naar-vel configuratie waarbij de onbeprinte vellen vanaf drie naast elkaar staande paletten door een pick & place-systeem op de tafel werden gelegd, waarna de beprinte vellen aan de achterkant van de printer met een pick & place-systeem weer op paletten werden afgestapeld. Bij de rollenopstelling werden twee rollen van 800 kg elk simultaan beprint. De nieuwe Tauro kan van verschillende niveaus van automatisatie worden voorzien.De eerste Jeti Tauro H3300 LED is inmiddels verkocht aan Van As print & sign uit Amsterdam. Dit bedrijf gaat de printer tijdens de dag gebruiken voor het beprinten van vellen en 's nachts voor automatische rol-naar-rol productie. Hiervoor kan het pick & place-systeem van de vellen aan de achterkant worden verschoven om plaats te maken voor een oprolsysteem. Van As kocht de printer met onder de kap zes kleuren (CMYK, Licht cyaan en Licht magenta) + wit + primer. Met de LED UV printer kan geprint worden op veel diverse flexibele en harde materialen waaronder kunststof media. Van As heeft ook een offsetdrukkerij in Oud-Beijerland op ongeveer 15 km van Rotterdam. Op de foto: Leendert en neef Wouter van As.Het Red Carpet Event in Mortsel werd bijgewoond door meer dan 300 bezoekers uit binnen- en buitenland.