De InterioJet 3300 is een multi-pass watergebaseerde inkjetprinter voor het bedrukken van decorpapier dat gebruikt wordt voor interieurdecoratie, zoals laminaatvloeren en meubels. De maakt het mogelijk om binnenhuisdecoratie op maat te ontwerpen, door er logo's of beelden aan toe te voegen of te werken met seizoensgebonden designs.

De InterioJet is gebouwd op hetzelfde platform als Agfa's Jeti Tauro LED UV-drukpers voor sign- en displaytoepassingen, maar dan met printkoppen, inkten en een droogsysteem afgestemd op watergebaseerde pigmentinkten.

De InterioJet kan twee rollen tegelijk bedrukken - elk met een breedte tot 155 cm en een gewicht tot 600 kg - aan een snelheid tot 340 m² per uur. De InterioJet wordt aangestuurd door Agfa's Asanti-workflowsoftware.

De InterioJet 3300 is een multi-pass watergebaseerde inkjetprinter voor het bedrukken van decorpapier dat gebruikt wordt voor interieurdecoratie, zoals laminaatvloeren en meubels. De maakt het mogelijk om binnenhuisdecoratie op maat te ontwerpen, door er logo's of beelden aan toe te voegen of te werken met seizoensgebonden designs.De InterioJet is gebouwd op hetzelfde platform als Agfa's Jeti Tauro LED UV-drukpers voor sign- en displaytoepassingen, maar dan met printkoppen, inkten en een droogsysteem afgestemd op watergebaseerde pigmentinkten.De InterioJet kan twee rollen tegelijk bedrukken - elk met een breedte tot 155 cm en een gewicht tot 600 kg - aan een snelheid tot 340 m² per uur. De InterioJet wordt aangestuurd door Agfa's Asanti-workflowsoftware.