Hiermee kan de inhoud van verschillende bronnen worden verzameld, om er automatisch versies met een tabletachige leeservaring van te maken voor zowel iPad- als Android-toestellen. De software wordt momenteel in de eerste plaats ontwikkeld voor de krantensector en kreeg de naam Arkitex Eversify.

Apogee StoreFront is eveneens nieuw en een cloud-gebaseerde web-to-print oplossing, die naadloos kan worden geïntegreerd in Agfa's workflow Apogee 7 en 8. De cloud-oplossing ontlast de grafisch ondernemer van initiële dure investeringen in webservers, bandbreedte en veiligheid.

De verdere toekomst van Agfa wordt onder andere bepaald door het succes dat kan behaald worden in grootformaat inkjet, met de verkoop van eigen printsystemen en UV-inkten. De productie en verkoop van UV-inkjetinkten moet voor Agfa van even grote betekenis worden als die van de offsetplaten voor de offsetdruk. Intussen blijft Agfa nog steeds een belangrijke leverancier van drukplaten, een markt die wereldwijd echter slechts licht stijgt.

Agfa stelt nu een een nieuwe versie met de grotere vlakbedtafel van 160 x 330 cm (ipv 160 x 260 cm) van zijn M-Press Leopard voor. De M-Press familie met de M-Press Tiger als vlaggenschip, is de meest productieve reeks van inkjetprintsystemen van Agfa, gevolgd door de Jeti- en Anapurna-familie van printers. De M-Press systemen zijn industriële productiesystemen voor het bedrukken van papier, karton en synthestische materialen.

Nieuw is ook dat de M-Press Leopard nu beschikt over een automatisch laad- en ontlaadsysteem voor stijve en flexibele materialen. Door onder andere 75 vacuümzones op de vlakbedtafel, kunnen substraatbreedtes tussen 165 en 60 cm worden geladen. Agfa kondigde ook nog nieuwigheden in het Jeti Titan gamma aan. Het stelt ook een workflowconcept voor grootformaatprinten voor met Apogee als basis.

Verder blijft Agfa zich concentreren op het plaat processing proces zoals met de Azura CX125 COU, een nieuwe clean-out unit, waardoor de Azura TS chemievrije plaat interessant wordt voor grotere gebruikers met jaarlijkse plaatvolumes tot 40.000 m². Met het nieuwe systeem wordt de gomconsumptie met 60% teruggedrongen.

Hiermee kan de inhoud van verschillende bronnen worden verzameld, om er automatisch versies met een tabletachige leeservaring van te maken voor zowel iPad- als Android-toestellen. De software wordt momenteel in de eerste plaats ontwikkeld voor de krantensector en kreeg de naam Arkitex Eversify.Apogee StoreFront is eveneens nieuw en een cloud-gebaseerde web-to-print oplossing, die naadloos kan worden geïntegreerd in Agfa's workflow Apogee 7 en 8. De cloud-oplossing ontlast de grafisch ondernemer van initiële dure investeringen in webservers, bandbreedte en veiligheid.De verdere toekomst van Agfa wordt onder andere bepaald door het succes dat kan behaald worden in grootformaat inkjet, met de verkoop van eigen printsystemen en UV-inkten. De productie en verkoop van UV-inkjetinkten moet voor Agfa van even grote betekenis worden als die van de offsetplaten voor de offsetdruk. Intussen blijft Agfa nog steeds een belangrijke leverancier van drukplaten, een markt die wereldwijd echter slechts licht stijgt.Agfa stelt nu een een nieuwe versie met de grotere vlakbedtafel van 160 x 330 cm (ipv 160 x 260 cm) van zijn M-Press Leopard voor. De M-Press familie met de M-Press Tiger als vlaggenschip, is de meest productieve reeks van inkjetprintsystemen van Agfa, gevolgd door de Jeti- en Anapurna-familie van printers. De M-Press systemen zijn industriële productiesystemen voor het bedrukken van papier, karton en synthestische materialen.Nieuw is ook dat de M-Press Leopard nu beschikt over een automatisch laad- en ontlaadsysteem voor stijve en flexibele materialen. Door onder andere 75 vacuümzones op de vlakbedtafel, kunnen substraatbreedtes tussen 165 en 60 cm worden geladen. Agfa kondigde ook nog nieuwigheden in het Jeti Titan gamma aan. Het stelt ook een workflowconcept voor grootformaatprinten voor met Apogee als basis.Verder blijft Agfa zich concentreren op het plaat processing proces zoals met de Azura CX125 COU, een nieuwe clean-out unit, waardoor de Azura TS chemievrije plaat interessant wordt voor grotere gebruikers met jaarlijkse plaatvolumes tot 40.000 m². Met het nieuwe systeem wordt de gomconsumptie met 60% teruggedrongen.