"Aangezien het verpakkingssegment jaar na jaar blijft groeien, zijn er kansen voor offsetdrukkers en verwerkers om hun activiteiten uit te breiden met Agfa's duurzame en kostenbesparende oplossingen", zegt Joan Vermeersch, de VP Marketing en Technologie bij Agfa Offset Solutions. "

De Agfa Value Conference is de eerste in een reeks evenementen die specifiek gericht zijn op deze boeiende markt, omdat we ernaar streven om praktische lessen en inspirerende ideeën aan te reiken om bedrijven te helpen hun winst te verbeteren en drukwerk van de hoogste kwaliteit te leveren."

Trends in offsettechnologie

De conferentie wordt geopend door disruptor en opinieleider Kevin Jackson, de CEO en oprichter van The Experience is the Marketing. Op de agenda staan ook sprekers van onder andere Koenig & Bauer, Smithers, Intergraf, Tag en verpakkingsspecialisten van het organiserende Agfa.

Onderwerpen zijn onder meer trends in offsettechnologie, de toekomst van verpakkingsdrukwerk, color management voor merkeigenaren, de impact van de Green Deal, duurzaamheid in verpakkingen, enzovoort.

Meer details over het evenementenprogramma vindt u hier.

"Aangezien het verpakkingssegment jaar na jaar blijft groeien, zijn er kansen voor offsetdrukkers en verwerkers om hun activiteiten uit te breiden met Agfa's duurzame en kostenbesparende oplossingen", zegt Joan Vermeersch, de VP Marketing en Technologie bij Agfa Offset Solutions. "De Agfa Value Conference is de eerste in een reeks evenementen die specifiek gericht zijn op deze boeiende markt, omdat we ernaar streven om praktische lessen en inspirerende ideeën aan te reiken om bedrijven te helpen hun winst te verbeteren en drukwerk van de hoogste kwaliteit te leveren."De conferentie wordt geopend door disruptor en opinieleider Kevin Jackson, de CEO en oprichter van The Experience is the Marketing. Op de agenda staan ook sprekers van onder andere Koenig & Bauer, Smithers, Intergraf, Tag en verpakkingsspecialisten van het organiserende Agfa.Onderwerpen zijn onder meer trends in offsettechnologie, de toekomst van verpakkingsdrukwerk, color management voor merkeigenaren, de impact van de Green Deal, duurzaamheid in verpakkingen, enzovoort.Meer details over het evenementenprogramma vindt u hier.