In Londen heeft Airbnb met Pantone samengewerkt om een verblijf te creëren dat in het teken staat van de 'Greenery', de kleur van het jaar 2017.

Even het geheugen opfrissen. Eind 2016 had Pantone 'Greenery', een groene tint, uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017. De wereld van de mode en de decoratie wordt verondersteld inspiratie te vinden in die op de natuur en op het frisse groen van de eerste lentedagen gebaseerde kleur.

Airbnb is op de wagen gesprongen door een loft in de kleur Greenery te decoreren. Samen met Pantone heeft Airbnb in Londen een groen appartement gecreëerd. Voor de gelegenheid werd het appartement, dat in de hippe wijk Clerkenwell ligt, tot 'Outside In' omgedoopt.

Het appartement dat plaats biedt aan vier personen, is op de site Airbnb voor 235 ? per nacht te huur. Alle kamers, van het salon over de keuken tot de badkamer en de slaapkamers, zijn in het groen. Er zijn natuurlijk niet alleen de planten, maar daarnaast zijn er ook heel wat voorwerpen in de tint 'Greenery'. En de huurders mogen zich zelfs van de kruiden bedienen om te koken. Bovendien kon wie van 27 tot 29 januari een nacht in het appartement 'Outside In' gereserveerd had, van uiteenlopende animaties onder begeleiding van experts genieten. Bijvoorbeeld een cursus ambachtelijke druk om behangselpapier met de kleur 'Greenery' en met echte planten te versieren.

In Londen heeft Airbnb met Pantone samengewerkt om een verblijf te creëren dat in het teken staat van de 'Greenery', de kleur van het jaar 2017.Even het geheugen opfrissen. Eind 2016 had Pantone 'Greenery', een groene tint, uitgeroepen tot kleur van het jaar 2017. De wereld van de mode en de decoratie wordt verondersteld inspiratie te vinden in die op de natuur en op het frisse groen van de eerste lentedagen gebaseerde kleur. Airbnb is op de wagen gesprongen door een loft in de kleur Greenery te decoreren. Samen met Pantone heeft Airbnb in Londen een groen appartement gecreëerd. Voor de gelegenheid werd het appartement, dat in de hippe wijk Clerkenwell ligt, tot 'Outside In' omgedoopt.Het appartement dat plaats biedt aan vier personen, is op de site Airbnb voor 235 ? per nacht te huur. Alle kamers, van het salon over de keuken tot de badkamer en de slaapkamers, zijn in het groen. Er zijn natuurlijk niet alleen de planten, maar daarnaast zijn er ook heel wat voorwerpen in de tint 'Greenery'. En de huurders mogen zich zelfs van de kruiden bedienen om te koken. Bovendien kon wie van 27 tot 29 januari een nacht in het appartement 'Outside In' gereserveerd had, van uiteenlopende animaties onder begeleiding van experts genieten. Bijvoorbeeld een cursus ambachtelijke druk om behangselpapier met de kleur 'Greenery' en met echte planten te versieren.