De Nederlandse drukker aL Printing is de eerste die de In-Mold Label Suite van Xeikon gaat implementeren. Daarmee kan de labeldrukker uit Reusel nu ook in-mold etiketten drukken.

De Suite bestaat uit een combinatie van digitale persen uit de Xeikon 3000 reeks, substraten, software en afwerkingsapparatuur. aL printing, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het drukken van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen, investeerde in een nieuwe Xeikon 3500 die de vele flexopersen komt vervoegen.

aL. Printing werd opgericht in 1938 en is sterk actief op de Benelux en Duitse markt. De firma had een stand op Interpack (Düsseldorf, van 8 tot 14 mei) waar het zijn mogelijkheden op het vlak van in-mold labels liet zien. al.Printing toonde met voorbeelden dat in-mold labels op standaard materiaal op de Xeikon-pers kunnen worden geproduceerd, met dit unieke kenmerk dat de informatie op de etiketten variabel kan zijn vanwege de toegepaste digitale druktechnologie.

De Nederlandse drukker aL Printing is de eerste die de In-Mold Label Suite van Xeikon gaat implementeren. Daarmee kan de labeldrukker uit Reusel nu ook in-mold etiketten drukken.De Suite bestaat uit een combinatie van digitale persen uit de Xeikon 3000 reeks, substraten, software en afwerkingsapparatuur. aL printing, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het drukken van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingen, investeerde in een nieuwe Xeikon 3500 die de vele flexopersen komt vervoegen.aL. Printing werd opgericht in 1938 en is sterk actief op de Benelux en Duitse markt. De firma had een stand op Interpack (Düsseldorf, van 8 tot 14 mei) waar het zijn mogelijkheden op het vlak van in-mold labels liet zien. al.Printing toonde met voorbeelden dat in-mold labels op standaard materiaal op de Xeikon-pers kunnen worden geproduceerd, met dit unieke kenmerk dat de informatie op de etiketten variabel kan zijn vanwege de toegepaste digitale druktechnologie.