De software van ReSnap selecteert automatisch de beste fotosets, die vervolgens met behulp van een slimme opmaakoplossing binnen een paar minuten een fotoboek samenstelt. Met de overname van ReSnap verwacht Albelli verder te kunnen groeien binnen Europa 'en in andere regio's'.

bron: Albelli, Graficus

Nvdr:

Albelli was eigendom van Cimpress uit Venlo maar in juli nam Gilde Buy Out Partners samen met het Albelli-management onder leiding van CEO Tristan Money het printbedrijf over. Het Nederlandse ReSnap werd vier jaar geleden opgericht. Aanvankelijk om op basis van Facebook-likes en fotoherkenning automatisch fotoboeken te kunnen samenstellen en te printen. Met ingewikkelder data-algorirtmen werden de mogelijkheden uitgebreid.

De software van ReSnap selecteert automatisch de beste fotosets, die vervolgens met behulp van een slimme opmaakoplossing binnen een paar minuten een fotoboek samenstelt. Met de overname van ReSnap verwacht Albelli verder te kunnen groeien binnen Europa 'en in andere regio's'.bron: Albelli, GraficusNvdr:Albelli was eigendom van Cimpress uit Venlo maar in juli nam Gilde Buy Out Partners samen met het Albelli-management onder leiding van CEO Tristan Money het printbedrijf over. Het Nederlandse ReSnap werd vier jaar geleden opgericht. Aanvankelijk om op basis van Facebook-likes en fotoherkenning automatisch fotoboeken te kunnen samenstellen en te printen. Met ingewikkelder data-algorirtmen werden de mogelijkheden uitgebreid.