Op 3 juni kwamen een dertigtal distributeurs van over de hele wereld bij Komfi bij elkaar. Ze bespraken er de techniek en technologie van het huidige Komfi-aanbod en werden geïnformeerd over de toekomstige projecten van de Tsechische fabrikant. Op het einde van de meeting werden de meest succesrijke distributeurs gelauwerd. Albyco Belgium blijft dus de beste Komfi-dealer van Europa.

Komfi is vooral bekend om zijn lamineersystemen en vernismachines waaronder de Spotmatic-reeks van digitale inkjet vernissystemen.

Op 3 juni kwamen een dertigtal distributeurs van over de hele wereld bij Komfi bij elkaar. Ze bespraken er de techniek en technologie van het huidige Komfi-aanbod en werden geïnformeerd over de toekomstige projecten van de Tsechische fabrikant. Op het einde van de meeting werden de meest succesrijke distributeurs gelauwerd. Albyco Belgium blijft dus de beste Komfi-dealer van Europa.Komfi is vooral bekend om zijn lamineersystemen en vernismachines waaronder de Spotmatic-reeks van digitale inkjet vernissystemen.