Albyco Belgium, distributeur van afwerkmachines die in Herentals gevestigd is, heeft in december 2012 een nieuwe afdeling voor 3D-printen opgericht. Daardoor werd Albyco Belgium de Belgische distributeur van de Amerikaanse fabrikant 3D Systems, één van de pioniers in 3D-printen.

3D Systems is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf dat een spectaculaire groei van de omzet en beurskoers kan voorleggen.

Albyco Belgium verkocht inmiddels acht 3D-printsystemen in ons land waarvan vier in de grafische sector. Carli Van de Peer van Albyco Belgium mikt voor volgend jaar op de verkoop van veertig 3D-prinsystemen op de Belgische markt.

Albyco Belgium, distributeur van afwerkmachines die in Herentals gevestigd is, heeft in december 2012 een nieuwe afdeling voor 3D-printen opgericht. Daardoor werd Albyco Belgium de Belgische distributeur van de Amerikaanse fabrikant 3D Systems, één van de pioniers in 3D-printen.3D Systems is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf dat een spectaculaire groei van de omzet en beurskoers kan voorleggen.Albyco Belgium verkocht inmiddels acht 3D-printsystemen in ons land waarvan vier in de grafische sector. Carli Van de Peer van Albyco Belgium mikt voor volgend jaar op de verkoop van veertig 3D-prinsystemen op de Belgische markt.