Albyco vertegenwoordigt Komori vellenoffsetpersen in België

01/12/14 om 00:00 - Bijgewerkt op 30/11/14 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Primeur op het Excellence Awards evenement van Grafisch Nieuws. Albyco maakte er officieel bekend dat het de exclusieve vertegenwoordiging heeft verworven van Komori in België.

Albyco vertegenwoordigt Komori vellenoffsetpersen in België

Albyco, sponsor van het evenement, verraste de aanwezigen in San Marco met een sponsor roll-up banner waarop de samenwerking met Komori voor België werd aangekondigd. Albyco gaat de vellenpersen van de Japanse fabrikant verkopen.

Komori vierde zijn 90-jarige bestaan in 2013. Het bedrijf heeft dus een lange geschiedenis in de offsetdruk. De Japanse persenbouwer heeft een Europees demonstratiecentrum in Utrecht (Nederland).

Komori maakt vellenpersen voor het formaat B3, B2 en B1 en introduceerde zijn H-UV technologie op Ipex 2010. Dat is een nieuwe UV-droogtechniek met hoogreactieve inkten.

Carli Van de Peer van Albyco is erg tevreden met de samenwerking die op 1 januari 2015 van start gaat. Het is een nieuwe mijlpaal op het parcours van de leverancier van afwerkingsapparatuur uit Herentals. Eerder richtte Albyco ook al een afdeling voor 3D-printsystemen op. De trofeeën voor de Grafisch Nieuws for Excellence Awards en de Trends Grafische Gazellen werden trouwens net als vorig jaar in 3D bij Albyco vervaardigd.