Met de komst naar Highcon, een fabrikant van digitale snij- en rilmachines voor de verpakkingsindustrie, wordt Bar-Shany opnieuw verenigd met zijn vroegere baas Benny Landa. Benny Landa is via Landa Ventures de grootste aandeelhouder van Highcon. Highcon kende eind vorig jaar een succesvolle beursintroductie op de beurs van Tel Aviv.

Alon zal toetreden tot de doorgewinterde raad van bestuur van Highcon bestaande uit Benny Landa, oprichter van Indigo en voorzitter van de Landa Group, Fiona Darmon, General Partner bij Jerusalem Venture Partners (JVP), Adina Shorr, voorheen CEO van Object, Scodix en CellGuide, en Giora Bitan, voorheen CFO bij ECI, Scitex en een senior partner in verschillende durfkapitaalfondsen.

Een andere benoeming is die van Simon Lewis. Hij wordt de nieuwe VP Marketing van het bedrijf. Simon is bekend in de grafische industrie. Hij begon 27 jaar geleden bij Scitex en heeft het grootste deel van zijn carrière doorgebracht met het aansturen van analoog-digitaal transformaties. De voorbije 14 jaar werkte hij bij HP Indigo. Daar was hij Regional Business Manager in Centraal- & Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Shlomo Nimrodi, de huidige Highcon CEO, is ook al een ex-Indigo veteraan. Alon krijgt de opdracht om de digitale transformatie van de verpakkingsindustrie met Highcon mee aan te sturen en het bedrijf te laten groeien. Hij kan daarvoor putten uit zijn ervaring bij HP Indigo.

Met de komst naar Highcon, een fabrikant van digitale snij- en rilmachines voor de verpakkingsindustrie, wordt Bar-Shany opnieuw verenigd met zijn vroegere baas Benny Landa. Benny Landa is via Landa Ventures de grootste aandeelhouder van Highcon. Highcon kende eind vorig jaar een succesvolle beursintroductie op de beurs van Tel Aviv.Alon zal toetreden tot de doorgewinterde raad van bestuur van Highcon bestaande uit Benny Landa, oprichter van Indigo en voorzitter van de Landa Group, Fiona Darmon, General Partner bij Jerusalem Venture Partners (JVP), Adina Shorr, voorheen CEO van Object, Scodix en CellGuide, en Giora Bitan, voorheen CFO bij ECI, Scitex en een senior partner in verschillende durfkapitaalfondsen.Een andere benoeming is die van Simon Lewis. Hij wordt de nieuwe VP Marketing van het bedrijf. Simon is bekend in de grafische industrie. Hij begon 27 jaar geleden bij Scitex en heeft het grootste deel van zijn carrière doorgebracht met het aansturen van analoog-digitaal transformaties. De voorbije 14 jaar werkte hij bij HP Indigo. Daar was hij Regional Business Manager in Centraal- & Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika.Shlomo Nimrodi, de huidige Highcon CEO, is ook al een ex-Indigo veteraan. Alon krijgt de opdracht om de digitale transformatie van de verpakkingsindustrie met Highcon mee aan te sturen en het bedrijf te laten groeien. Hij kan daarvoor putten uit zijn ervaring bij HP Indigo.