Corrugated Technologies is gevestigd in San Diego in de VS. Het bedrijf ontwikkelt Manufacturing Execution Software voor de markt van de golfkartonverpakkingen. De laatste jaren werd de softwaresuite uitgebreid met functionaliteiten voor algemener bedrijfsbeheer.

Efi zegt dat de inbreng van de expertise van Corrugated Technologies de eigen Enterprise Packaging Productivity Suite moet gaan versterken. De suite van Efi is een end-to-end softwareoplossing voor de label- en verpakkingsindustrie.

Efi meldt voor het derde kwartaal van 2015 dat op 30 september is geëindigd, ook een omzetstijging tot een recordbedrag van 229 miljoen dollar. Dat is een stijging met 16% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder.

Corrugated Technologies is gevestigd in San Diego in de VS. Het bedrijf ontwikkelt Manufacturing Execution Software voor de markt van de golfkartonverpakkingen. De laatste jaren werd de softwaresuite uitgebreid met functionaliteiten voor algemener bedrijfsbeheer.Efi zegt dat de inbreng van de expertise van Corrugated Technologies de eigen Enterprise Packaging Productivity Suite moet gaan versterken. De suite van Efi is een end-to-end softwareoplossing voor de label- en verpakkingsindustrie.Efi meldt voor het derde kwartaal van 2015 dat op 30 september is geëindigd, ook een omzetstijging tot een recordbedrag van 229 miljoen dollar. Dat is een stijging met 16% ten opzichte van hetzelfde kwartaal een jaar eerder.