Daarmee voorziet Amcor klanten van een breed scala aan digitaal bedrukte verpakkingen, op een ruim assortiment van flexibele materialen.

Amcor was een van de eerste leveranciers op het gebied van flexibele verpakking die een HP Indigo 20000 Digital Press installeerde. Voordat commerciële bestellingen werden geaccepteerd, heeft Amcor de pers op een groot aantal verpakkingsmaterialen getest via laboratoriumanalyses. Er werd gekeken naar de migratie, compatibiliteit en sterkte van de inkt. Meer dan honderd afdruktoepassingen zijn goedgekeurd voor de HP Indigo 20000 printer, ontwikkeld voor het bedrukken van flexibele verpakkingen, sleeves en etiketten.

Thierry De Schryver, directeur van Amcor's productievestiging in Gent. "Onze klanten kiezen voor digitale druk voor uiteenlopende verpakkingstoepassingen zoals voor speciale promotionele pakketten en prototypes."

Amcor bedient een brede waaier aan industrieën en zal de HP Indigo 20000 gebruiken om het bedrijf verder te laten groeien en klanten optimaal te laten profiteren van de voordelen en oplossingen die digitaal bedrukken biedt in de verpakkingsmarkt.

Amcor Limited (ASX: AMC; www.amcor.com) is een wereldwijd toonaangevend bedrijf wat betreft verantwoorde verpakkingsoplossingen, gericht op een breed scala aan flexibele en harde plastic verpakkingen die door consumenten worden gebruikt in het dagelijks leven, met daarbij 95% van hun verkoop in de voedings- en levensmiddelenindustrie, de sector van de verzorgingsproducten en de tabaksindustrie. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 31.000 mensen in dienst, werkzaam in meer dan 40 landen en op meer dan 190 locaties.

Daarmee voorziet Amcor klanten van een breed scala aan digitaal bedrukte verpakkingen, op een ruim assortiment van flexibele materialen.Amcor was een van de eerste leveranciers op het gebied van flexibele verpakking die een HP Indigo 20000 Digital Press installeerde. Voordat commerciële bestellingen werden geaccepteerd, heeft Amcor de pers op een groot aantal verpakkingsmaterialen getest via laboratoriumanalyses. Er werd gekeken naar de migratie, compatibiliteit en sterkte van de inkt. Meer dan honderd afdruktoepassingen zijn goedgekeurd voor de HP Indigo 20000 printer, ontwikkeld voor het bedrukken van flexibele verpakkingen, sleeves en etiketten.Thierry De Schryver, directeur van Amcor's productievestiging in Gent. "Onze klanten kiezen voor digitale druk voor uiteenlopende verpakkingstoepassingen zoals voor speciale promotionele pakketten en prototypes."Amcor bedient een brede waaier aan industrieën en zal de HP Indigo 20000 gebruiken om het bedrijf verder te laten groeien en klanten optimaal te laten profiteren van de voordelen en oplossingen die digitaal bedrukken biedt in de verpakkingsmarkt.Amcor Limited (ASX: AMC; www.amcor.com) is een wereldwijd toonaangevend bedrijf wat betreft verantwoorde verpakkingsoplossingen, gericht op een breed scala aan flexibele en harde plastic verpakkingen die door consumenten worden gebruikt in het dagelijks leven, met daarbij 95% van hun verkoop in de voedings- en levensmiddelenindustrie, de sector van de verzorgingsproducten en de tabaksindustrie. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 31.000 mensen in dienst, werkzaam in meer dan 40 landen en op meer dan 190 locaties.