De vestiging in Bergen op Zoom zou in het derde kwartaal openen en werk bieden aan 75 tot 100 man. Bergen op Zoom ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, dichtbij Antwerpen en de Belgische grens. FineLine wil vanuit de fabriek bij onze noorderburen de Europese markt nadrukkelijker gaan bewerken.

FineLine, met hoofdkantoor in Atlanta, print en drukt barcode- en RFID- tickets, -labels en -tags voor retailers, leveranciers en fabrikanten. Het bedrijf heeft productielocaties in de VS, Canada, China en Hongkong.

De vestiging in Bergen op Zoom zou in het derde kwartaal openen en werk bieden aan 75 tot 100 man. Bergen op Zoom ligt in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, dichtbij Antwerpen en de Belgische grens. FineLine wil vanuit de fabriek bij onze noorderburen de Europese markt nadrukkelijker gaan bewerken.FineLine, met hoofdkantoor in Atlanta, print en drukt barcode- en RFID- tickets, -labels en -tags voor retailers, leveranciers en fabrikanten. Het bedrijf heeft productielocaties in de VS, Canada, China en Hongkong.