Het forum wordt georganiseerd door het Amerikaanse marktonderzoeks- en adviesbureau Interquest. Het onderwerp: digitale boekproductie met updates over trends en kwesties die de boekmarkt bezighouden, de evoluties in de supply chain en de boekproductie zelf.

Het onderwerp is al langer hot en wordt regelmatig gecoverd. In november van vorig jaar was er nog het Future Book Forum in het Consumer Experience Center van Canon in Poing. 120 hoofdzakelijk Europese uitgevers en drukkers kwamen er samen om te analyseren hoe de boekensector er in 2020 zou kunnen uitzien. U kon het verslag over dit evenement lezen in Grafisch Nieuws 10 van 2015. De belangrijkste thema's hadden betrekking op nieuwe bedrijfsmodellen, kostenbesparingen en efficiëntie. Het zullen ongetwijfeld ook belangrijke onderwerpen zijn in Amsterdam waar specialisten hun ervaringen zullen illustreren aan de hand van cases. Cijfermateriaal over marktperspectieven zal niet ontbreken want het verzamelen en analyseren van data is een van de speerpunten van Interquest.

Het internationaal forum over het digitaal printen van boeken wordt georganiseerd op dinsdag 22 maart (van 14:00 tot 17:30 uur) in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), Oosterdokskade 143.

Info: www.inter-quest.com

Het forum wordt georganiseerd door het Amerikaanse marktonderzoeks- en adviesbureau Interquest. Het onderwerp: digitale boekproductie met updates over trends en kwesties die de boekmarkt bezighouden, de evoluties in de supply chain en de boekproductie zelf.Het onderwerp is al langer hot en wordt regelmatig gecoverd. In november van vorig jaar was er nog het Future Book Forum in het Consumer Experience Center van Canon in Poing. 120 hoofdzakelijk Europese uitgevers en drukkers kwamen er samen om te analyseren hoe de boekensector er in 2020 zou kunnen uitzien. U kon het verslag over dit evenement lezen in Grafisch Nieuws 10 van 2015. De belangrijkste thema's hadden betrekking op nieuwe bedrijfsmodellen, kostenbesparingen en efficiëntie. Het zullen ongetwijfeld ook belangrijke onderwerpen zijn in Amsterdam waar specialisten hun ervaringen zullen illustreren aan de hand van cases. Cijfermateriaal over marktperspectieven zal niet ontbreken want het verzamelen en analyseren van data is een van de speerpunten van Interquest. Het internationaal forum over het digitaal printen van boeken wordt georganiseerd op dinsdag 22 maart (van 14:00 tot 17:30 uur) in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), Oosterdokskade 143.Info: www.inter-quest.com