Als u de uitreiking van de Oscars gevolgd hebt, is het u ongetwijfeld opgevallen: de 24 enveloppen die tijdens de ceremonie gebruikt werden, waren met de hand vervaardigd door Gmund, met het papier Treasury dat zich door zijn goudglinsteringen onderscheidt.

In de woorden van Marc Friedland, de Californische ontwerper die zich in luxepapierwaren gespecialiseerd heeft en die de enveloppen voor de Oscarceremonie 2013 ontworpen heeft: "Het papier heeft een gouden kleur en glanst prachtig. Het heeft een bijzonder sierlijk glamoureffect en het voelt heerlijk aan. De textuur is tegelijk verleidelijk en betoverend."

In januari laatstleden maakte Marc Friedland deel uit van de 350 genodigden op de Gmund Brand Convention in München. De klanten van Gmund woonden er een reeks van lezingen bij waarin meer bepaald ingegaan werd op de evolutie van de merken en de communicatie in de toekomst.

Als u de uitreiking van de Oscars gevolgd hebt, is het u ongetwijfeld opgevallen: de 24 enveloppen die tijdens de ceremonie gebruikt werden, waren met de hand vervaardigd door Gmund, met het papier Treasury dat zich door zijn goudglinsteringen onderscheidt. In de woorden van Marc Friedland, de Californische ontwerper die zich in luxepapierwaren gespecialiseerd heeft en die de enveloppen voor de Oscarceremonie 2013 ontworpen heeft: "Het papier heeft een gouden kleur en glanst prachtig. Het heeft een bijzonder sierlijk glamoureffect en het voelt heerlijk aan. De textuur is tegelijk verleidelijk en betoverend."In januari laatstleden maakte Marc Friedland deel uit van de 350 genodigden op de Gmund Brand Convention in München. De klanten van Gmund woonden er een reeks van lezingen bij waarin meer bepaald ingegaan werd op de evolutie van de merken en de communicatie in de toekomst.