Vanaf vandaag krijgt u de medewerkers van Antalis vanuit Mollem aan de lijn. Het nieuwe moderne kantoor bevindt zich op slechts enkele kilometers van de vertrouwde vestiging in Kobbegem. De nieuwe aanpak van Antalis verloopt parallel met het aflopen van het leasecontract en de eigenaarswissel van de vestiging in Kobbegem.

Antalis verdwijnt echter niet helemaal uit Kobbegem. De enveloppenfabriek wordt er uitgebreid met een extra magazijn voor opslag van de grondstoffen voor de enveloppenfabricage. Die beleefde een recordjaar als gevolg van de enveloppenproductie voor verschillende landen uit de groep, het faillissement van PaperlinX en de aanstelling van een fabrieksdirecteur met een 25-jarige ervaring in productie en verkoop van enveloppen. De Viscom-afdeling (print & sign materialen) blijft eveneens in Kobbegem waar geïnvesteerd wordt in een nieuwe moderne snijmachine voor het snijden van harde plaatmaterialen.

De papiervoorraden worden ondergebracht in een magazijn in Bornem waar ze zullen worden beheerd door een gespecialiseerde logistieke partner. Die gaat met dezelfde externe vervoerders werken als Antalis Belgium vandaag. De voorraden van het magazijn worden aangevuld met leveringen vanuit de grote magazijnen in Almere (Nederland) en Parijs.

"De reorganisatie van de logistieke activiteiten, de uitbreiding van de enveloppenfabriek en de verhuizing kaderen in een versterkingsstrategie die vorig jaar in de Benelux werd ingevoerd om de dienstverlening op de Belgische markt te verbeteren," aldus Antalis.

Vanaf vandaag krijgt u de medewerkers van Antalis vanuit Mollem aan de lijn. Het nieuwe moderne kantoor bevindt zich op slechts enkele kilometers van de vertrouwde vestiging in Kobbegem. De nieuwe aanpak van Antalis verloopt parallel met het aflopen van het leasecontract en de eigenaarswissel van de vestiging in Kobbegem. Antalis verdwijnt echter niet helemaal uit Kobbegem. De enveloppenfabriek wordt er uitgebreid met een extra magazijn voor opslag van de grondstoffen voor de enveloppenfabricage. Die beleefde een recordjaar als gevolg van de enveloppenproductie voor verschillende landen uit de groep, het faillissement van PaperlinX en de aanstelling van een fabrieksdirecteur met een 25-jarige ervaring in productie en verkoop van enveloppen. De Viscom-afdeling (print & sign materialen) blijft eveneens in Kobbegem waar geïnvesteerd wordt in een nieuwe moderne snijmachine voor het snijden van harde plaatmaterialen.De papiervoorraden worden ondergebracht in een magazijn in Bornem waar ze zullen worden beheerd door een gespecialiseerde logistieke partner. Die gaat met dezelfde externe vervoerders werken als Antalis Belgium vandaag. De voorraden van het magazijn worden aangevuld met leveringen vanuit de grote magazijnen in Almere (Nederland) en Parijs. "De reorganisatie van de logistieke activiteiten, de uitbreiding van de enveloppenfabriek en de verhuizing kaderen in een versterkingsstrategie die vorig jaar in de Benelux werd ingevoerd om de dienstverlening op de Belgische markt te verbeteren," aldus Antalis.